Cambodia

Cambodia

Ting at lave

Kongeriget Cambodia er en spændende og uspoleret feriedestination med et veletableret golfmiljø og pragtfulde golfbaner. Landet ligger i Sydøstasien og grænser op til Thailand, Laos, Vietnam og den fortryllende Siambugt.

Til trods for en fortsat stigende interesse for det fascinerende land, er Cambodia endnu ikke overrendt af turister. Eventyrlystne golfspillere rejser til Cambodia for at kombinere golfspil på fabelagtige, tropiske baner med et indblik i en særligt interessant kultur, afslappende dage på paradisiske palmestrande, udflugter til bjergtagende natur med et eksotisk dyreliv, og uforglemmelige dage i Cambodias pulserende hovedstad, Phnom Penh, eller andre af landets storbyer.

I den historiske hovedstad Phnom Penh mødes landets tre største floder; Bassac, Mekong og Tonle Sap. Byen er fuld af majestætiske templer, guldbelagte Buddha statuer, imponerende kongepaladser og duftfyldte markeder såsom Psah Thom Thmei, byens største marked, hvor man kan købe alt hvad man overhovedet kan forestille sig. 3½ times kørsel vest for Phnom Penh findes en helt anden verden. Her ligger byen Sihanoukville – et sandt ferieparadis. I Siambugten langs Sihanoukvilles vidunderlige kystlinje ligger Cambodias bedste strande, der med azurblåt hav og kridhvidt sand er som taget ud af et postkort.

Nord for Phnom Penh ligger byerne Siem Reap og Angkor, der er centrum for buddhister på pilgrimsfærd i Cambodia. Angkor huser det verdensberømte tempel Angkor Wat, der blev opført i begyndelsen af det 12. århundrede til ære for Kong Suryavarman II. Angkor Wat er Cambodias stolthed, og er afbildet på det cambodianske flag. I samme område ligger det atmosfærefyldte buddhistiske tempel Ta Prohm. Eftersom Ta Prohm er bevaret i samme stand, som det blev fundet, er templet med årene gået i ét med det frodige junglelandskab, der omgiver det, hvilket gør Ta Prohm særligt fotogent.

green2green vil meget gerne være behjælpelige med, at arrangere golfrejser til Cambodia ud fra individuelle ønsker og interesser. Det er også muligt, at tage på rejse rundt i landet, og således kombinere flere forskellige rejsemål i Cambodia.

Land Cambodia
SprogKhmer
ValutaRiel
Indbyggere (ca.)13.6 mio
Areal (km2)181.040

Der er desværre ingen hoteller at vise for denne destination.

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.