PGA Danmark
Kontakt os
86 11 49 55

Efterårets favoritdestinationer

Lissabon

Lissabon er Portugals bakkede, kystnære hovedstad. Fra det imponerende São Jorge Slot omfatter udsigten den gamle bys pastelfarvede bygninger, Tagus Estuary og Ponte 25 de Abril hængebro. I nærheden viser National Azulejo Museum 5 århundreders dekorative keramiske fliser. Lige uden for Lissabon ligger en perlerække af Atlanterhavsstrande, fra Cascais til Estoril.

Cadiz

Cádiz er en gammel havneby i Andalusien-regionen i det sydvestlige Spanien. Den spanske flådes hjemsted, havnen boomede i det 16. århundrede som en base for udforskning og handel. Det har mere end 100 vagttårne, inklusive den ikoniske Torre Tavira, som traditionelt blev brugt til at spotte skibe. På havnefronten ligger den hvælvede Cádiz-katedral fra det 18. århundrede.

Tunesien

Tunesien er Afrikas nordligste land, beliggende ved Middelhavet. Groft kan Tunesien inddeles i tre geografiske zoner: mod nord Atlasbjergene, der strækker sig fra den algeriske grænse til middelhavskysten. I dette område ligger det bjergrige plateau Dorsale, samt Kroumiriebjergene, der løber side om side med den nordlige kystslette.

Huelva

Huelva er en havneby i det sydvestlige Spanien, ved mundingen af ​​floderne Odiel og Tinto. Nord for centrum ligger det hvidkalkede Santuario de Nuestra Señora de la Cinta-kapel, der stammer fra det 15. århundrede. Huelva Museum er vært for en omfattende arkæologisk samling. La Merced-katedralen har en slående barokfacade.

Matchture & Proture

Udvalgte Matchture

Udvalgte Proture

Made in HimmerLand tilbud

Efterårets favoritter til Sevilla

© 2023 green2green