Bestilling

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

Oplev det bedste Sydafrika har at byde på, hvad angår vin og golfbaner. Dette er den ultimative livsnyder tur for jer som går op i kvalitet!


Sydafrika har det hele og derfor kan landet også byde på ferie for enhver smag  – både for eventyrer, livsnydere, børnefamilier og forelskede par. Vi har på denne tur håndplukket to områder øst for Cape Town og sammensat en enestående oplevelsestur, som tager jer på en rejse gennem vinmarker, Garden Route og overdådige golfbaner.
Turen starter i Cape Town, hvor I vil blive taget imod af vores agent, som vil være behjælpelige ved biludlejningen. Herfra går turen østpå og nærmere bestemt, det berømte Fancourt Hotel.
Den første uge er derfor med ophold på Sydafrikas bedste golf resort og her venter et enestående ophold i ren luksus.

Ved ugens udgang går turen tilbage mod Cape Town og ned langs Garden Route. Destinationen er sat til Spier Hotel, som ligger midt i Stellenbosch-provinsen og alle dens vinmarker. Stellenbosch er et berømt område tæt på Cape Town, hvor der især er en stor produktion af vin. Her kan I besøge de mange vingårde og deltage i vinsmagninger. Desuden er Spier Hotel i sig selv også en vingård. Opholdet på Spier er ligeledes også syv nætter og der er derfor rigeligt med tid til både vinsmagning, golf, besøge Cape Town og Cape Peninsula og Robben island, hvor Nelson Mandela sad fængslet.

Rute:


Hotel – Fancourt ★★★★

Fancourt Hotel er et skønt luksushotel indrettet i en kombination af klassisk elegance og moderne luksus. De 115 værelser har alt hvad man kunne drømme om – og mere til! Resortet er flere gange udnævnt til Sydafrikas bedste resort og af andre anset blandt Verdens bedste resort. Hotellets historie går helt tilbage til 1847, hvor det velbevarede Manor House blev bygget.

Resortet byder på alt lige fra afslappede og børnevenlige restauranter til restaurant “Henry White’s”, som er en gastronomisk perle. Der er intet mindre end 5 gourmet restauranter på resortet.
Nyd godt af de mange faciliteter, herunder biograf, tennisbaner, indendørs og udendørs pools til voksne, såvel til børn. Desuden er der et stort Spa område tilknyttet resortet.
Hotellets 3 golfbaner ligger på resortet og der er 1 daglig runde inkluderet, som kan benyttes på banerne Montagu eller Outeniqua. Ønsker man at spille The Links, vil der være et tillæg. Desuden kan den daglige runde byttes til en spa voucher, til en værdi af 610 rand eller en “dinner voucher” til en værdi af 360 rand.


Hotel – Spier Hotel ★★★★

Når I bor på Spier Hotel vil I føle jer i hjemmelige omgivelserne, hvor I samtidigt kan få indsigt i de sydafrikanske vinbønders hverdag, samt hele hemmeligheden bag den succesfulde vinproduktion.
Hotellet ligger ved foden af de smukke bjerge omkring Stellenbosch og i bekvem afstand fra den pulserende og moderne storby Cape Town.
Værelserne er dejlig rummelige og med udsigt til vinmarker og bjerge. I vil blive forkælet med udsøgt mad, og naturligvis de velsmagende dråber fra Spier vinene.
Spier vine er blevet meget kendt herhjemme i løbet af de seneste år. Denne gode kvalitetsvin drives netop her ved hotellet og Spier Wine Farm har i generationer produceret gode vine til hele Verden.
Tilbring ugens ophold i og omkring hotellets herlige faciliteter, herunder det skønne poolområde og glæd jer til de storslåede golfoplevelser der venter jer.


Golf

På Fancourt har du inkluderet 1 daglig runde golf, som kan benyttes på Montagu eller Outeniqua banerne. Ønsker man at tilkøbe en runde på The Links, arrangerer vi naturligvis også dette hjemmefra. Vi kan desuden også anbefale at tilkøbe en runde på Pinnacle Point, som ikke ligger langt fra resortet og i sandhed er et mesterværk, som tager pusten fra jer.
På den sidste halvdel af ferien, hvor i befinder jer på Spier hotellet vil der være 4 runder golf inkluderet. Her er tale om Erinvale GC, som ligger 20 min. kørsel syd for hotellet. Derudover er der også en runde inkluderet på De Zalze GC, som ligger kun 10 min. kørsel fra hotellet og midt i Stellenbosch området. Også Pearl Valley GC er “must” at spille på disse kanter og den er placeret i den nordlige del af Stellenbosch og tæt ved den charmerende by, Paarl. Sidst men ikke mindst er der også en runde på Clovelly Country Club inkluderet. Banen er ideel at kombinere med en udflugt til Cape Peninsula, da banen ligger på vejen derned og syd for Cape Town.

Rejsen indeholder golf på nogle af Sydafrikas absolut bedste baner, som vi har beskrevet yderligere herunder:

Fancourt Montagu er den ældste af banerne på Fancourt. Banen er et sandt mesterværk designet af én af landets helt store legender nemlig Gary Player. Banen er en klassisk og smuk parklands-bane med masser af vand og bunkers i spil på flere af hullerne. Montagu er især kendt for sin høje standard af greens og generelle stand på banen.

Fancourt Outeniqua er ligeledes en Gary Player bane. Banen som har sit navn efter bjergkæden, som danner bagrundskulisse til de skønne 18 huller der venter på Fancourt. Banen er altid i perfekt stand og spiller noget lettere end søsterbanen Montagu. Dog skal man stadig tænke sig om, da hele 11 huller har vand i spil undervejs.

Fancourt The Links ligger i et landskab, som Gary Player har kaldt for en af sine største bedrifter som golfbanearkitekt. Banen snor sig gennem det smukke, kuperede landskab. De menneskeskabte klitter er med til at give banen et udtryk, så man næsten kunne blive i tvivl om man stadig er i Sydafrika eller faktisk er endt i Skotland eller Irland. The Links er kåret til Sydafrikas bedste golfbane og har flere gange afholdt store mesterskaber, herunder Presidents Cup og South African Open. Banen er i øvrigt yderst privat og tager derfor kun imod få gæster, med krav om at man skal på bo på hotellet.

Erinvale Golf Club ligger dybt inde i Sydafrikas vindistrikter og kun et lille stenkast fra den hyggelige by Sommerset West. Erinvale er en klassisk parkbane, men banen har et anderledes og karakteristisk touch i form af potbunkers, som vi kender dem fra Skotland og Irland. De første 9 huller ligger i en dal og er en yderst tiltrængt og rolig start på en runde golf i Sydafrika. Herfra går spillet op i terrænet og byder på betydeligt flere udfordringer. Glæd jer til den enestående udsigt fra de højt beliggende huller på banen og nyd godt af det rolige klima i ly og beskyttelse af Helderberg og Hottentots Holland bjergkæderne.

De Zalze Golf Club midt i Stellenbosch og blandt alle vingårdene finder vi frem til De Zalze Estate. Her venter en enestående mesterskabsbane omgivet af høje bjerge, vinmarker og olivenlunde. De Zalze er en fair test for spillere på alle niveauer. Men husk at holde tungen lige i munden, da flere af hullerne er udfordret af Blaauwklippen River, som løber gennem banen som en naturlig hazard. Glæd jer til at sidde i klubhuset efter runden og nyd et glas hvid, rød eller bobler til den skønne udsigt til denne fabelagtige Peter Matkovich bane.

Pearl Valley Golf er en Jack Nicklaus Signature bane, designet af selv samme navn. Banen er blandt de bedste i Sydafrika og har i 2007-2009 lagt fairways til SA Open på Europatouren. Golf Digest har flere gange anerkendt den herlige golfbane og dette er der god grund til. Specielt skal nævnes hul 4, som er blandt de bedste par 5 huller i Sydafrika. Her krydses en mindre kanal hele 3 gange før man rammer green.

Clovelly Golf blev grundlagt helt tilbage i 1934. Banen er oprindelige designet af Charles Molteno, som ligeledes har designet flere af Sydafrikas gamle perler, herunder Royal Cape og George. Banen som sidenhen har gennemgået flere renoveringer har en fænomenal udsigt til bjerge på den ene side og False Bay og oceanet på den anden. Vi sørger gerne for en tidlig starttid, således turen kan kombineres med Boulders Beach, hvor de mange pingviner er at finde på stranden og efterfølgende anbefaler vi en omgang tidlig aftensmad i Fish Hoek, som er et must på disse kanter.

Golf galleri:


Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Pakken indeholder

 • Flyrejsen Billund / København - Cape Town
 • Mad ombord på flyet
 • Transport af golfbag & kuffert
 • Assistance i lufthavnen fra vores agent
 • 7 nætters ophold på Fancourt inkl. morgenmad
 • 7 nætters ophold på Spier Hotel inkl. morgenmad
 • 1 daglig runde golf på Fancourt Montagu eller Outeniqua (kan byttes til spa eller forplejning eller mod tillæg opgradering til The Links)
 • 1 runde golf på Erinvale
 • 1 runde golf på De Zalze
 • 1 runde golf på Pearl Valley
 • 1 runde golf på Clovelly
 • Billeje i hele perioden inkl. forsikringer og fri km.

Pris per person FRA: DKK 15.995

 

Sydafrika

SydafrikaGreen2green er specialister i at skræddersy drømmegolfrejser til Sydafrika – et land, der giver unikke muligheder for, at kombinere golfspil på fabelagtige baner, med uforglemmelige safariture, intenst storbyliv og overvældende naturoplevelser. Med over 450 golfbaner har Sydafrika utvivlsomt gjort sit indpas i golfverdenen, og udviklet sig til et sandt paradis for golfspillere. I det storslåede

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Læs mere