Bestilling

De anførte priser er anslåede priser. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse til Irland! Vi kan arrangere længere, eller kortere ophold også i kombination med andre destinationer. Klik på Send Forespørgsel i menuen til højre for at sende os dine ønsker.

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

Spil på 2 af Irlands allerbedste golfbaner, Montgomerie Course og O`Meara Course, og bo helt fantastisk på dette gamle landsted.

Hotellet – Carton House

Hotellet ligger i landlige og rolige omgivelser, med 2 fremragende golfbaner lige uden for døren. Carton House, der i 2014 blev kåret som Irlands bedste golfresort, ligger blot en halv times kørsel fra Dublin Airport.

Hotellet har for nyligt gennemgået en større renovering og fremstår nu med minimalistisk interiør, store og flotte moderne værelser, alt imens det klassiske og antikke ydre er bevaret. Alle de 165 flotte værelser tilbyder blandt andet King size senge, fladskærms-tv, wifi, aircondition og minibar. Ud over golfbanerne byder hotellet også på en særdeles flot Spa afdeling.

Golf

Golfspillet er på hotellets tilhørende baner: Montgomerie Course og The O’Meara Course.

De 2 golfbaner er som navnene antyder designet af 2 fantastiske golfspillere, der begge har medbragt inspirationen fra deres hjemlande. Montgomerie Course er derfor links præget og O´Meara Course amerikansk præget.
O’Meara banen er en klassisk parkbane, der ligger i et naturskønt område og flere af hullerne løber langs med floden, River Rye. Glæd dig især til hul 16, som er kåret blandt de 18 bedste golfhuller i UK & Ireland.
Montgomerie banen er mere åben og bred med bølgende fairways og dybe fairwaybunkers. Golfbanen har et indlands-links præg og Colin Montgomerie har da også fundet sin inspiration fra de bedste linksbaner rundt om i verden da han designede banen. Han har selv udtalt, at banen er en af de sværeste og der altid vil kunne spilles store mesterskaber netop her. Dette har også være tilfældet, da banen har været benyttet til Irish Open i 2005, 2006 og 2013.

Området

Carton House finder du 22 km fra Dublin centrum og cirka en halv times kørsel fra lufthavnen. Dublin er en konstant voksende hovedstad med en blanding af gamle irske rækkehuse og nymoderne højhuse, hvilket giver byen en unik følelse af gammel og ny.

Et besøg på Trinity College kan anbefales, for at se nogle af de ældre bygninger i området og det unikke studiemiljø. Her finder man også Trinity Library, der holder nogle af de ældste bøger i Europa, samt Irlands selvstændighedserklæring.

Når man er i Irland skal man næsten tage sig tid til at se Guiness Storehouse, hvor man kan se hele processen og historien bag den berømte irske øl. Herefter kan man komme op i deres skyclub, Dublins højeste tårn, hvor man kan nyde en Guiness og den flotte, unikke panorama udsigt over byen.

Dublin vrimler med små og hyggelige pubs, og det kan varmt anbefales at nyde det varme irske selskab. Her er Templebar en af de mest populærer og berømte mødesteder.

 

Pakken indeholder

 • Flyrejsen fra Billund eller København til Dublin
 • Transport af golfbag & kuffert
 • 4 nætters ophold i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • 4 runder golf på Montgomerie Course og O´Meara Course
 • Transfer mellem lufthavn og hotel

Priser per person FRA:

Måned Pris per person fra
September 2021 8.795
Oktober 2021 7.995
April 2022 7.995
Maj 2022 8.895
Juni 2022 8.895

Tillæg for enkeltværelse: fra DKK 2.700

 

Fakta om golf

Antal huller:                36 (2 x 18-huller)

Type golfbane:            Links bane & Parkbane

Banefakta:                   Montgomerie (Par 72) & O'Meara (Par 73)

Træningsområde:     Driving range, chipping green, putting green

Golfbane arkitekt:    Colin Montgomerie (2004) & Mark O'Meara (2002)

 

Golf galleri

Faciliteter

 • Aircondition
 • Fitness
 • Indendørs pool
 • Minibar
 • Restaurant
 • Sauna
 • SPA
 • Tennisbane
 • TV
 • WiFi

Irland

IrlandRejs til Irland og få en oplevelse for livet! I tidernes morgen indtog Vikingerne denne skønne ø, der er fuld af vidtstrakte grønne områder og marker, men samtidig også præget af et barskt og kuperet landskab med forrevne klipper, hvilket især ses langs vestkysten. Selvom Vikingerne gjorde sit for at overtage det irske herredømme, og

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Læs mere