Bestilling

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

Det er ikke tilfældigt at “Rainbow Nation” er et populært rejsemål for målrettede rejsende. Når man kombinerer fantastisk natur, skønne eksklusive hoteller og det bugnende udvalg af oplevelser, så opstår der noget helt magisk. Sydafrika har det hele og derfor kan landet også byde på ferie for enhver smag  – både for eventyrer, livsnydere, børnefamilier og forelskede par.


Program

I Sydafrika taler alle engelsk, infrastrukturen er god og det er en fornøjelse at drage på roadtrip igennem de smukke landskaber.
Denne oplevelsesrejse starter i Cape Town og I vil her blive taget godt imod af vores agent, som vil være behjælpelige ved biludlejningen. De første tre nætter skal i opleve den pulserende Cape Town. I skal her opleve den gastronomiske scene, de mange gallerier og den konstante buzz. Mærk den tunge historie og tag på tur til Robben Island, oplev den storsslåede natur, når i besøger Kap de Gode Håb og Boulders Beach med de mange pinviner.

Turen går herefter videre til Stellenbosch og vinlandet. Den korte køretur på under én time gør det oplagt at turen derop gør stop ved De Zalze Golf Club til en runde, inden de efterfølgende tre nætter venter i vinlandet.
Stellenbosch er et sandt mekka hvad angår gode druer. I vinlandet bliver der produceret sublime vine, og det gastronomiske niveau afspejler Sydafrikas fantastiske råvarer. Vi har udvalgt et hyggeligt hotel midt i Stellenbosch, med gåafstand til de mange hyggelige gader (nævnes især Dorph Street). Her venter et utal af vingårde og restauranter.

Man kan næsten ikke sige Sydafrika uden at tænke safari ind i programmet. Når i skal spore “The Big Five” fører vi jer op langs Garden Route og væk fra masserne og den andre turister. I kommer på safari i private game reserves, hvor de yderst kompetente guides og rangers sørger for at vise savannens fulde oplevelse. Opholdet på Gondwana Game Reserve består af to nætter. Turen fra Stellenbosch tager ca. 4 timer og det er en utrolig flot køretur derop.

Efter et par nætter i den rå natur venter en stik modsat oplevelse. Turen går til det overdådige Fancourt i udkanten af George. Et eventyr er ved at være ved vejs ende og de mange oplevelser skal fordærves på en afslappende og lukseriøs måde.

Rute:


Hotel – City Lodge V&A Waterfront ★★★

Hotellet ligger på V&A Waterfront – et engang nedslidt havneområde, som er omdannet til stemningsfyldt område med mange restauranter og kæmpe shoppingcenter langs havnefronten.
Værelserne er indrettet i klassisk og elegant stil med komfortable møbler. Hotellet er ikke et femstjernet luksushotel, men har en rigtig god placering og er en god base for denne eventyrlige ferie.
Nyd eftermiddagen ved den udendørs pool eller på en af de mange hyggelige cafeer med udsigt til det storslåede Taffelbjerg.
Ganske tæt på hotellet er der også sejlture til Robben Island hvor Nelson Mandela sad fængslet i mange år. Ligeledes er der heller ikke langt til svævebanen der går til toppen af det fantastiske 1000 m høje taffelbjerg, hvorfra man har en storslået udsigt over dette vidunderlige hjørne af verden.

Hotel – Rosenwijn Guest House ★★★★

I hjertet af Stellenbosch venter det yderst charmerende Rosenwijn hotel. Det Victorianske hotel som er bygget helt tilbage i 1904 er som at træde ind i en tidslomme fra en svunden tid. Hovedhuset er et fredet monument, til minde fra en tid hvor Stellenbosch var en af de tidligste besætninger af Europæerne.
Hotellet har en rigtig god beliggenhed midt i byen og der er derfor gåafstand til byens mange resturanter, museer og butikker. Desuden ligger den berømte botaniske have lige ved siden af hotellet.
Området omkring Stellenbosch er fyldt med vingårde. Disse kan alle besøges og de fleste arrangerer vinsmagninger og rundvisninger. Skal I prøve den ultimative vinoplevelse, skal i opleve Franschhoek Wine Tram, som er et elegant tog, som kører rundt mellem alle vingårdene. Her hopper man blot af og på og bader sig i fantastiske druer fra dette skønne område.

Hotellet har 15 værelser, som alle er indrettet ganske lukseriøst. Stedet oser af sjæl og charme og I vil blive mødt af det sødeste personale. Nyd eftermiddagen ved hotellets swimmingpool eller på den hyggelige terrasse.


Hotel – Gondwana Game Reserve ★★★★

Gondwana giver en autentisk og ægte afrikansk safari oplevelse. Resortet er beliggende ikke langt fra George og i den vestlige ende af Garden Route. Parken byder på intet mindre end 11.000 hektar rå natur med masser af dyr. Parken er desuden kendt for at være i det marlaria frie safari område i Sydafrika. Glæd jer til at opleve “The big 5”, som er løver, bøffler, elefanter, næsehorn og leoparder. Derudover har parken også giraffer, aber og zebraer, som kan nydes på det majestætiske landskad.
Opholdet er i de smukke Fynbos Villaer, som ligger med udsigt til savannen. Det er en kulinarisk oplevelse der venter og der er bestemt ikke skruet ned for den gastronomiske scene på resortet. Dagene kommer til at gå hurtigt med de mange oplevelser. Der venter bl.a. Big 5 Game Drives, mountainbike cykelrutter, vandreture med guide, africology spa behandlinger og skønne eftermiddage på varandaen.


Golf

Vi har sammensat en pakke med golf på en bred vifte af områdets bedste baner. Der vil være golf inkluderet undervejs på hele turen, og vi har dermed sørget for at sprede programmet ud hvad angår golf.
På Fancourt vil golfen bestå af 1 runde på henholdsvis Montagu og Outeniqua banerne. Ønsker man at tilkøbe en runde på The Links, arrangerer vi naturligvis også dette hjemmefra. Derudover vil turen gøre stop mellem Gondwana og Fancourt til en spektakulær oplevelse på Pinnacle Point, som i sandhed er et mesterværk, som tager pusten fra jer.
På den første halvdel af ferien, hvor i befinder jer nær Cape Town og Vinlandet vil der være 3 runder golf inkluderet. Her er tale om Erinvale GC, som ligger 20 min. kørsel syd for hotellet. Derudover er der også en runde inkluderet på De Zalze GC, som ligger kun 10 min. kørsel fra hotellet og midt i Stellenbosch området. Sidst men ikke mindst er der også en runde på Clovelly Country Club inkluderet. Banen er ideel at kombinere med en udflugt til Cape Peninsula, da banen ligger på vejen derned og syd for Cape Town.

Rejsen indeholder golf på nogle af Sydafrikas absolut bedste baner, som vi har beskrevet yderligere herunder:

Fancourt Montagu er den ældste af banerne på Fancourt. Banen er et sandt mesterværk designet af én af landets helt store legender nemlig Gary Player. Banen er en klassisk og smuk parklands-bane med masser af vand og bunkers i spil på flere af hullerne. Montagu er især kendt for sin høje standard af greens og generelle stand på banen.

Fancourt Outeniqua er ligeledes en Gary Player bane. Banen som har sit navn efter bjergkæden, som danner bagrundskulisse til de skønne 18 huller der venter på Fancourt. Banen er altid i perfekt stand og spiller noget lettere end søsterbanen Montagu. Dog skal man stadig tænke sig om, da hele 11 huller har vand i spil undervejs.

Fancourt The Links ligger i et landskab, som Gary Player har kaldt for en af sine største bedrifter som golfbanearkitekt. Banen snor sig gennem det smukke, kuperede landskab. De menneskeskabte klitter er med til at give banen et udtryk, så man næsten kunne blive i tvivl om man stadig er i Sydafrika eller faktisk er endt i Skotland eller Irland. The Links er kåret til Sydafrikas bedste golfbane og har flere gange afholdt store mesterskaber, herunder Presidents Cup og South African Open. Banen er i øvrigt yderst privat og tager derfor kun imod få gæster, med krav om at man skal på bo på hotellet.

Erinvale Golf Club ligger dybt inde i Sydafrikas vindistrikter og kun et lille stenkast fra den hyggelige by Sommerset West. Erinvale er en klassisk parkbane, men banen har et anderledes og karakteristisk touch i form af potbunkers, som vi kender dem fra Skotland og Irland. De første 9 huller ligger i en dal og er en yderst tiltrængt og rolig start på en runde golf i Sydafrika. Herfra går spillet op i terrænet og byder på betydeligt flere udfordringer. Glæd jer til den enestående udsigt fra de højt beliggende huller på banen og nyd godt af det rolige klima i ly og beskyttelse af Helderberg og Hottentots Holland bjergkæderne.

De Zalze Golf Club midt i Stellenbosch og blandt alle vingårdene finder vi frem til De Zalze Estate. Her venter en enestående mesterskabsbane omgivet af høje bjerge, vinmarker og olivenlunde. De Zalze er en fair test for spillere på alle niveauer. Men husk at holde tungen lige i munden, da flere af hullerne er udfordret af Blaauwklippen River, som løber gennem banen som en naturlig hazard. Glæd jer til at sidde i klubhuset efter runden og nyd et glas hvid, rød eller bobler til den skønne udsigt til denne fabelagtige Peter Matkovich bane.

Pinnacle Point er en bane designet i samarbejde mellem Darren Clarke og Peter Matkovich. Mesterværket, som næsten ikke er til at beskrive så smukt det er, ligger med sin storslåede beliggenhed direkte ved havet og kysten. Banen åbenede i 2007 og er flere gange kåret blandt Verdens 10 smukkeste nye baner. Det er en svær bane, og forvent ikke at score mange point her. Men det er en oplevelse som ikke ses mange steder i Verden.

Clovelly Golf blev grundlagt helt tilbage i 1934. Banen er oprindelige designet af Charles Molteno, som ligeledes har designet flere af Sydafrikas gamle perler, herunder Royal Cape og George. Banen som sidenhen har gennemgået flere renoveringer har en fænomenal udsigt til bjerge på den ene side og False Bay og oceanet på den anden. Vi sørger gerne for en tidlig starttid, således turen kan kombineres med Boulders Beach, hvor de mange pingviner er at finde på stranden og efterfølgende anbefaler vi en omgang tidlig aftensmad i Fish Hoek, som er et must på disse kanter.

Golf galleri:


Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Pakken indeholder

 • Flyrejsen Billund / København - Cape Town
 • Mad ombord på flyet
 • Transport af golfbag & kuffert
 • Assistance i lufthavnen fra vores agent
 • 3 nætters ophold på City Lodge V&A Waterfront Hotel (Cape Town)
 • 3 nætters ophold på Rosenwijn Guest House (Stellenbosch)
 • 2 nætters ophold på Gondwana Game Reserve (Garden Route)
 • 4 nætters ophold på Fancourt (Garden Route)*
 • *1 daglig runde golf på Fancourt Montagu eller Outeniqua (kan byttes til spa eller forplejning eller mod tillæg opgradering til The Links)
 • 1 runde golf på Erinvale
 • 1 runde golf på De Zalze
 • 1 runde golf på Pinnacle Point
 • 1 runde golf på Clovelly
 • Billeje i hele perioden inkl. forsikringer og fri km.

Pris per person FRA: DKK 19.995

 

Sydafrika

SydafrikaGreen2green er specialister i at skræddersy drømmegolfrejser til Sydafrika – et land, der giver unikke muligheder for, at kombinere golfspil på fabelagtige baner, med uforglemmelige safariture, intenst storbyliv og overvældende naturoplevelser. Med over 450 golfbaner har Sydafrika utvivlsomt gjort sit indpas i golfverdenen, og udviklet sig til et sandt paradis for golfspillere. I det storslåede

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Læs mere