Bestilling

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Gennemfør booking

Vælg sommermatch

Generelt

Vi gentager successen fra tidligere år!

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere jer til vores populære sommermatcher på henholdsvis Langesø Golf og Aarhus Golf Club i juni måned.

Vore hotelpartnere fra Huelva regionen i Spanien vil igen i år sprede god stemning undervejs. I år har vores partnere i øvrigt følgeskab af 2 eksperter indenfor Jamon Iberico & lokal vin.
På banen vil der være forskellige stationer, hvor i får mulighed for at møde vores partnere og smage på det spanske køkkens delikatesser.

Turneringen afholdes som en individuel stableford turnering . Der er maksimalt plads til 100 golfspillere under hver match.

Det er ikke et krav at man har rejst med green2green tidligere. Det eneste krav er et gyldigt handicapbevis og et handicap på under 44.

Vi har samlet et væld af dejlige præmier fra vores samarbejdspartnere og der vil være en masse konkurrencer undervejs på runden.

Turneringens datoer:

Langesø Golf d. 13. juni 2018
Aarhus Golf Club d. 15. juni 2018

Turneringerne inkluderer: 
– Morgenmad
– Greenfee (gunstart) 18 huller
– Frokost uden drikkevarer
– Goodie bag
– Præmiebord
– Overraskelser på banen

Pris per turnering per person: DKK 495
Medlemsrabat: (Langesø DKK 150) (Aarhus DKK 150)
Tilmeldingen er bindende og kan ikke refunderes.

Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Med venlig hilsen
Team green2green