Bestilling

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

The Lodge er et fint intimt hotel, med hyggelig rolige omgivelser og en flot udsigt over havet.

Hotellet – Lodge of Prince’s, Sandwich Bay

Vores pakker er med ophold på The Lodge at Prince’s, som har The Prince’s golfbane lige udenfor døren. The Lodges har store lyse værelser med wifi og byder på en hyggelig atmosfære.
Gæsterne har også mulighed for at spørge ind til brugen af faciliteterne på den nærliggende sportsklub, hvor man kan nyde en tur i Sauna, dampbad, eller gøre brug at fitness udstyret.

Golf

Kent Downs området ligger Sydøst for London med en transport tid til Stansted på 1 time og 45 minutter. Området byder på særdeles god golf og er velkendt for de fleste danske golfere.
Det er nemlig her Danmarks absolut største golfstjerne var tæt på The Open sejren på Royal St. Georges i 2003.

Billederne fra den famøse bunker vil for altid blive husket af danske golfere, men nu har du muligheden for at tage revanche for golf Danmark.
I øvrigt var The Open tilbage på St. Georges i 2011 og her endte Darren Clarke som vinder med Thomas Bjørn lige i hælene!

Vores pakke er fleksibel og i området findes store Linksbaner som Royal St. Georges, The Prince’s, Royal Cinque Ports & Littlestone GC.

Området

Kent området kan byde på mange flotte seværdigheder. Man har mulighed for at tage på opdagelse i det britiske landskab og se de mange gamle borge, slotte, og fæstninger som landet er kendt for.
Et besøg til den berømte Canterbury Katedral er et besøg værd. Her er en langt række britiske konger og dronning blevet kronet, og helt centralt for kristendommen i England.

Der findes dagligt direkte fly fra København, Billund & Aalborg og billeje fra London er med alle forsikringer.

Pakkerne er fleksible og ønsker man at kombinere sin rejse med et par dage i London kan dette sagtens arrangeres.

Pakken indeholder

Flyrejsen Billund, Aalborg eller København til London t/r
Transport af golfbag og kuffert
3 nætter i delt dobbeltværelse
Morgenmad
2 runder på Prince’s Golf Club
1 runde på Royal St. Georges Golf Links
Billeje til 2 personer

Pris per person fra: 6.995 DKK
Tillæg for ændring af 1 x Princes til Littlestone GC: 395 DKK per person
Tillæg for ændring af 1 x Princes til Royal Cinque GC: 895 DKK per person

*Transfer fra lufthavnen til og fra hotellet kan arrangeres imod tillæg

Faciliteter

  • Bar
  • Fitness
  • Lounge
  • Minibar
  • Restaurant
  • TV
  • WiFi

England

EnglandEngland – et smukt land med en imponerende historie og stor passion for golf! England er et af danskernes absolutte favorit rejsemål og med de mange overskuelige flyløsninger over Nordsøen, er England et meget overkommelig rejsemål. Det gælder i høj grad hovedstaden London, som altid er fascinerende og velkommene for turister fra nær og fjern. London er

Læs mere