Bestilling

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

Hotellet Malmaison er et hyggeligt, moderne og unikt hotel, beliggende lige i midt i byen Dundee.

Hotellet

Malmaison Dundee er et unikt og anderledes hotel i centrum, ved vandet og livet. Bygningen havde stået tomt i flere år, inden de nuværende ejere overtog udfordringen. Det er der kommet et fantastisk og særpræget resultat ud af.
De flotte værelserne er moderne med alle faciliteter og med en speciel indretning og stemning.

Hotellets egen bar findes i stueetagen og her har man et stort udvalg af specialøl og spændende cocktails. Restauranten er et kapitel for sig selv og tilbyder delikat morgenmad, herunder “Full Scottish”. Ønsker man en god middag kan restauranten også varmt anbefales.

Golf

Området Dundee / Carnoustie Country byder på utallige gode golfbaner – links, skov, hede, park mm. Vores standard pakker indeholder golf på Forfar Golf Club, Scotscraig Links og Monifieth GC, St Andrews New Course og Blairgowrie.

St. Andrews New Course er helt klassisk links beliggende side om side med den historiske Old Course. Her får i en oplevelse for livet.
Forfar GC er en af verdens ældste baner designet af golflegenden Old Tom Morris. Det er en klassisk skovbane, med heathland præget landskab.
Blairgowrie ligger i højlandet. Her er panorama udsigt til bjergene. Banerne har tidligere været brugt til Junior Ryder Cup og et utal af store mesterskaber.

De har alle klubhuse med rigtig lokal stemning, whisky og god mad!  Banerne ligger mellem 15 og 35 minutter fra Malmaison.
Hele Carnoustie Country er tætpakket med golfhistorie og prominente golfbaner, vi har derfor tilføjet tre forskellige pakkeløsninger, som hver bidrager til enestående golfoplevelser.

Området

Hovedgaden i byen, Union Street, er i kort gåafstand og der findes masser af restauranter og pubs, selvfølgelig. Prøv for eksempel Trades House – en velindrettet skotsk pub, der emmer af sjæl og charme. Følger man floden blot en smule, kommer man forbi den gamle frigat HMS Unicorn, hvor man kan komme ind og se det mere end to hundrede år gamle krigsskip.

Pakken indeholder

 • Flyrejsen fra Billund eller København direkte til Edinburgh
 • Transport af golfbag og kuffert
 • 4 nætters ophold i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Golfrunderne varierer efter pakke - se nedenfor
 • Billeje til 2 personer

Pakkeløsning A1 runde på Scotscraig, 1 runde på Forfar & 1 runde på Monifieth Medal
Pakkeløsning B1 runde på Scotscraig, 1 runde på Forfar & 1 runde på St. Andrews New Course

Tilllæg enkeltværelse 4 nætter DKK 1.850

 

Fra pris per person i DKK

Pakkeløsning A: Pris per person FRA DKK: 6.995
Pakkeløsning B: Pris per person FRA DKK: 7.495

Faciliteter

 • Bar
 • Skrivebord
 • Tekøkken
 • Telefon
 • TV
 • WiFi

Dundee

DundeeDundee er Skotlands fjerde største by og blandt andet kendt som den mest solskindsberigede by i Skotland. En kompakt kulturel oase hvor der er nok at give sig til og opleve. Der sker nemlig altid noget i Dundee, byens beboere elsker at gøre ting i fællesskab, hvad enten det er de moderne udstillinger i Dundee Contemporary Arts Centre drikke

Læs mere