Bestilling

De anførte priser er anslåede priser. Opholdet kan afkortes eller forlænges og golfbaner kan ændres efter ønske! Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på en skræddersyet rejse til Irland! Vi kan arrangere længere, eller kortere ophold også i kombination med andre destinationer. Klik på Send Forespørgsel i menuen til højre for at sende os dine ønsker.

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

Kør lejebilen gennem det skønne Irland til den barske vestkyst. Bo luksuriøst på det charmerende og skønne Mount Falcon i Mayo.

Resortet – Mount Falcon Lodge

Mount Falcon Lodge er en del af resortet Mount Falcon og her er tale om indkvartering på resortets villaer i den omkringliggende skov.
De hyggelige villaer er en skøn “base” for golfturen med vennerne. Her er tale om villaer med 3 soveværelser og plads til 6 personer i hver villa.
Morgenmaden er et kapitel for sig selv, og hotellets ”The Kitchen Restaurant” er en absolut nødvendighed at besøge for et lækkert måltid mad. I baren på hotellet kan der nydes en lokal whiskey eller en velskænket Guinness, mens man slapper af i det klassiske møblement.

Golf

Golfbanerne i denne del af Irland er fantastiske og især linksbanerne anbefaler vi kraftigt at du oplever. I grundpakken har vi medtaget tre af områdets “store” golfbaner. Det bliver en oplevelse for livet som du aldrig vil glemme. Få muligheden for at spille golf på de fremragende linksbaner Carne, Enniscrone & Strandhill.

Carne Golf Links
Carne Golf Links ligger på Irlands vestkyst, i det nordlige Mayo, mellem uspolerede sandklitter og med udsigt til Atlanterhavet. Carne Golf Links var den sidste golfbane som blev designet af banearkitekten Eddie Hackett og regnes nu, af mange som har spillet banen, som en af de største golfudfordringer. Carne Golf Links er en af de fineste golfbaner, som har åbnet dørene inden for de seneste år i Irland, og kan kun betegnes som en skjult perle.
Carne Golf Links består af tre 9 hullers sløjfer og anlægningen af banen har forårsaget minimal forstyrrelse af dette vilde og gamle landskab. Tees og greens opstod naturligt og meget lidt jord blev flyttet under banens konstruktion. Her kan du forvente en enestående udsigt til Atlanterhavet og de legendariske øer Inis Glóire og Inis Géidhe.

Enniscrone Golf Club
Enniscrone er en af Irlands fineste linksbaner, beliggende på den naturskønne irlandske vestkyst, ved byen Enniscrone. Golfbanen er kendt for at have de største klitter i Irland og klubben ligger på et forbjerg, som rager ud mod Killala bugt, ved udmundingen af floden Moy Estuary. Dette er med til at give Enniscrone nogle af de smukkeste omgivelser til en runde linksgolf.
Banen er oprindeligt designet af Eddie Hackett – Enniscrone Golf Clubs omdømme, som en golfbane i topklasse, er blevet pyntet med 6 nye huller, som snor sig mellem bjerglignende klitter. De nye huller, som har banearkitekten Donald Steeles ekspertise bag sig, giver en spændende ny dimension til denne 27 hullers mesterskabsbanes layout.
Enniscrone Golf Club er en golfbane der bare skal spilles, hvis du leder efter ægte udfordring inden for linksgolf i Irland. De tårnhøje sandklitter gør det til en af de mest udfordrende og ærefrygtindgydende golfoplevelser på den nordvestlige kyst i Irland.

Strandhill Golf Club
Strandhill blev grundlagt i 1931 og er endnu en af områdets mange Eddie Hackett baner. Man spiller tæt på bølgerne og i den rå natur med udsigt til de enorme klipper “Maeve’s Cairn”.
Banen er 6200 yards lang og her er rigelige med udfordringer undervejs. Specielt skal nævnes hul 5, som er et dogleg venstre par 5-hul på 530 yards. Hullet er kendt under navnet “The Dunes”, og dette skyldes at greenen er gemt godt ned i klitterne.

Området

Køreturen fra Dublin er ganske lang, ca. 230km, men vejene er gennem årene blevet væsentligt bedre og det smukke West Coast er det hele værd. Det er her Irland skal opleves!
Er man til fiskeri eller lerdueskydning er dette også det perfekte sted.

Mount Falcon tilbyder en række forskellige oplevelser og aktiviteter på, og omkring hotellet. Stedets ejer har endda indrettet en mindre overdækket driving range. Her kan man nyde den irske naturskat, langt fra storbyens larm og strabasser.

Wild Atlantic Way
Irlands ‘Wild Atlantic Way’ er én af de mest fortryllende kystruter, som kan tilfredsstille selv de mest eventyrlystne sjæle. Sæt ud på en rejse, som tager dig igennem den dramatiske irske natur til gemte perler, autentiske landsbyer og overvældende panoramaer.
Vi kan naturligvis tilpasse kør-selv-forslaget efter jeres ønsker, så I får skræddersyet jeres personlige drømmerejse gennem Irlands storslåede landskaber.

 

__

Vi benytter SAS, Norwegian, Ryanair og KLM til Dublin. Fra Aalborg er der flyskifte i Amsterdam.

 

Pakken indeholder

 • Flyrejsen til Dublin
 • Transport af golfbag & kuffert
 • 5 nætters ophold i villa med 3 soveværelser
 • Morgenmad
 • 3 runder golf - Enniscrone, Carne og Strandhill
 • Lejebil til 6 personer i hele perioden

Pris per person: FRA DKK 7.295

*Ovenstående pris eksempel er baseret på rejse i maj og ved min. 6 pers.

Faciliteter

 • Bar
 • Indendørs pool
 • Minibar
 • Natur/park
 • Pengeskab
 • Restaurant
 • SPA
 • TV
 • WiFi

Video

Irland

IrlandRejs til Irland og få en oplevelse for livet! I tidernes morgen indtog Vikingerne denne skønne ø, der er fuld af vidtstrakte grønne områder og marker, men samtidig også præget af et barskt og kuperet landskab med forrevne klipper, hvilket især ses langs vestkysten. Selvom Vikingerne gjorde sit for at overtage det irske herredømme, og

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/green2green.dk/public_html/wp-content/themes/BookYourTravel/includes/post_types/abstracts/class-entity.php on line 116

Læs mere