Bestilling

Der er ingen ledige værelser på dette hotel

Generelt

På vestkysten i England får du denne uforglemmelige golf oplevelse tæt ved Liverpool’s golfmekka.

Hotellet

Royal Clifton Hotel er et klassisk hotel i centrum af byen Southport. Her bor du tæt ved adskillige fremragende golfbaner og i dejlige omgivelser.
Byen Southport er klar til at forkæle dig med golfhistorie og her er ikke kedeligt om aftenen. Der er flere gode pubs, restauranter og butikker i gåafstand fra hotellet.
Deklassiske værelser er indrettet med alle de nødvendige faciliteter og har en hyggelig stemning.

Hotellets egen bar findes i stueetagen og her har man et godt udvalg af pints, whisky med videre. Ønsker man en god middag kan restauranten også varmt anbefales.

Golf

Området omkring Southport er kendetegnet for høj golfkvalitet med links, skov, hede, park mm. Denne pilgrimsrejse for The Open fanatikere kan sammensættes med to standard pakker, som indeholder golf på nogle af områdets bedste og mest historiske linksbaner. Royal Birkdale har været vært for The Open hele 10 gange og senest i 2017 hvor Jordan Spieth vandt mesterskabet. Royal Birkdale går helt tilbage til 1889 og her har adskillige store golfturneringer været forbi. Dette gælder Ryder Cup, Walker Cup, The Open og mange flere kendte og ukendte mesterskaber.
Royal Lytham & St. Annes er ligeledes på listen over The Open golfbaner. Her har The Open været forbi 11 gange. Senest i 2011 hvor Ernie Els vandt sin anden The Open.
Banen er ikke på programmet i 2019, 2020 eller 2021, men den kunne meget vel være en af de næste i rækken.
Royal Lytham blev grundlagt i 1886 og her kombineres mesterskabs golf med en eminent golf oplevelse til kræsne entusiaster.
De øvrige baner i vores pakker Hillside, Formby, Hesketh og Southport & Ainsdale Golf Club er ligeledes store golfoplevelser.
Fælles for banerne er, at de ligger i ideele omgivelser i kystnært område på sandjord. Ønsker du at opleve golfhistorie på egen hånd og spille nogle af Englands bedste golfbaner er dette din næste golfdestination.
Pakkerne er fleksible således at du kan sammensætte din drømmerejse til dette golfmekka.

Området

Southport byen har golfblod i årene. Når du besøger byens pubs vil du uden tvivl møde golfspillere fra dels England og verden over. Du kan ikke undgå at høre de lokale tale om golfspillet og livet over en lokal pint.
Så hvis du ønsker en ægte Links golfoplevelse i historiske golfomgivelser, så skal du rejse til Southport.

Pakken indeholder

 • Flyrejsen fra Billund eller København direkte til Manchester
 • Transport af golfbag og kuffert
 • 4 nætters ophold i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Golfrunderne varierer efter pakke - se nedenfor
 • Billeje til 2 personer

Pakkeløsning A: 1 runde på Royal Birkdale, 1 runde på Hillside & 1 runde på Royal Lytham & St Annes
Pakkeløsning B:1 runde på Formby, 1 runde på Hesketh & 1 runde på Southport and Ainsdale Golf Club

Pakkeløsning A: Pris per person FRA DKK: 8.995
Pakkeløsning B: Pris per person FRA DKK: 8.495

Tilllæg enkeltværelse 4 nætter fra DKK 1.500

 

Faciliteter

 • Bar
 • Skrivebord
 • SPA
 • Telefon
 • TV
 • WiFi

England

EnglandEngland – et smukt land med en imponerende historie og stor passion for golf! England er et af danskernes absolutte favorit rejsemål og med de mange overskuelige flyløsninger over Nordsøen, er England et meget overkommelig rejsemål. Det gælder i høj grad hovedstaden London, som altid er fascinerende og velkommene for turister fra nær og fjern. London er

Læs mere