Bestilling

De anførte priser er anslåede priser. Send en forespørgsel via menuen til højre, for at få et konkret tilbud på dine ønskede rejsedage.

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

Sierra golf ligger cirka en times kørsel fra Gdansk i Polen, og byder på virkeligt flotte lejligheder! Her skal man tage hen, hvis man har lyst til at prøve et moderne, nyt og udfordrende golfresort.
Man får meget for pengene i området og pakkerne tilbydes til særdeles rimelige priser!

Hotellet

På Sierra Golf bor man i flotte lejligheder med plads til alt fra 2 til 7 personer. Alle lejligheder er rummelige, og i lyse farver. Samtidigt er de nyrenoverede og moderne indrettet, og har et fuldt udstyret køkken.
Hotellet ligger direkte ud til den flotte Sierra golfbane, som i øvrigt ligger i flotte omgivelser. Her findes en dejlig restaurant med et godt udvalg til særdeles rimelige priser.

Golf

Sierra Golf Club er en moderne golfbane med fremragende faciliteter. Banen ligger i skønne omgivelser i Tricity Landscape Park, der byder på forskelligartet terræn. Udover de 18 hullers golf byder stedet også en kortere 9 hullers bane. Absolut en oplevelse!
Banen der blev bygget i 2003 er designet af den britiske arkitekt Cameron Sinclair, som på Sierra Golf har lavet to efterfølgende par 5 huller (hullerne 5 og 6).
Kendetegnede for Sierra Golf Club er store og hurtige greens, samt velholdte fairways og golfhuller efter moderne standarder.
Klubhuset er desuden stort og meget komplet.

Området

Polen er bestemt et besøg værd, hvis man har lyst til at prøve noget nyt! Prisniveauet er lavt, og her er massere af aktiviteter når man ikke spiller golf. Besøg f.eks. Gdansk, som er en af Polens smukkeste byer!

Gå igennem den gamle by og se de mange butikker, restauranter og barer langs Ulica Dluca, eller se 2. verdenskrig med polske øje på historiemuseet ved Westerplatte mindespark, hvor startskudet bogstavelig talt blev affyret.

 

Pakken indeholder

  • Overnatning i lejlighed (2 personer) eller villa fra 4-6 personer
  • Morgenmad
  • Ubegrænset daglig golf på Sierra Golf incl. trolley og range bolde
  • Transfer til og fra lufthavnen (flyrejser) eller færgeterminalen i Gdansk, hvis man ønske det.

Short Breaks - Fra Pris per person

Kør selv / fly 2018

Pakke   (Kør selv)                                                               2018
3 nætter med morgenmad og 3 dages ubegrænset golf DKK 2.795
4 nætter med morgenmad og 4 dages ubegrænset golf DKK 3.595
5 nætter med morgenmad og 5 dages ubegrænset golf DKK 4.095

Tilllæg halvpension (3 retters menu) DKK 200 pr person pr dag

Fly kan arrangeres imod tillæg. Der er direkte fly fra både København, Billund og Aarhus.

Faciliteter

  • Fuldt udstyret Lejlighed
  • TV
  • WiFi

Polen

PolenPolen er et spændende land, hvor mange endnu ikke har været! Landet byder på mange flotte storbyer og flotte landskaber. Særligt Krakow og Gdansk er ekstremt hyggelige byer, der har både en storbys vibrationer, samt brostensbelagte gader og stræder. Byerne byder på massere af god mad, til meget gode priser, og så er der er

Læs mere