Bestilling

På denne rejse benytter vi vores egne fly med faste afgange. Du kan indsende din booking igennem kalenderen nedenfor. Din booking er ikke endeligt bekræftet før du modtager en faktura fra os.

Kontakt os for tilbud, hvis du ønsker at rejse uden for de angivne datoer ved at sende en forespørgsel i menuen til højre.

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

Går du og drømmer om at spille de bedste baner i Spanien? Så har du her muligheden. Vi har samlet de ypperste golfbaner i Sydspanien og sammensat en pakke, som du sent vil glemme.
I det smukke område ved Sotogrande, ligger et slaraffenland af baner i verdensklasse og der er rig mulighed for udflugter til blandt andet Gibraltar.

Hotellet – Encinar de Sotogrande

Hotel Encinar de Sotogrande ligger med en skøn belligenhed trukket tilbage fra turistområderne ved stranden. Her er rolige omgivelser og plads til afslapning. Hotellet ligger i kort afstand fra golfbanerne i pakken og det er derfor nemt at komme frem og tilbage. Vil man ud og spise om aftenen, kan man tage en taxa til marinaen i Sotogrande eller spise på en af de mange skønne fiskerestauranter langs kysten. Hotellet har desuden en fremragende restaurant og det er desuden også muligt at tilkøbe halvpension med drikkevarer på forhånd.
Værelserne er indrettet i klassisk andalusisk stil og vi kan desuden ønske twin-beds, såfremt man foretrækker dette. Hotellets poolområde ligger udenfor døren og her kan man roligt ligge et par timer og reflektere over dagens runde på f.eks. Valderrama!

Golf – Spain’s Finest

Sotogrande området blomstrer med skønne golfbaner og vi har sammensat Spaniens ypperste golfbaner. Det Sydlige Spanien har et skønt klima til golf og det er netop og derfor, at Sotogrande i mange år har været kendt for sine eminente golfbaner. De historiske baner; Valderrama, La Reserva, Finca Cortesin og San Roque har i mange år været kåret til nogle af Spaniens bedste og dette er god grund til.

La Reserva Golf Club
La Reserva åbnede i 2003 og er designet af den amerikanske banearkitekt Cabell Robinson. Netop denne arkitekt har arbejdet sammen med Robert Trent Jones og været med til at designe bl.a. Praia Del Rey og Las Colinas.
Mange betegner La Reserva som Valderramas “lillesøster” og er en skøn udfordring for alle golfspillere. Det er en spektakulær oplevelse og dens layout snor sig gennem det smukke naturområde. Banen er relativt kuperet og det anbefales derfor, at tilkøbe en buggy hvis man spiller midt på sommeren. Husk at nyde den flotte udsigt til bjergene i baggrunden og Middelhavet mod øst.

Finca Cortesin
Cabel Robinson er igen arkitekt bag dette mesterværk i Sotogrande området. Banen åbnede i 2007 og er kåret blandt Kontinental Europas 20 bedste baner.
Allerede i 2009 flyttede Europatouren deres World Match Play turnering fra Wentworth til Finca Cortesin og igen i 2011 samt 2012 blev banen brugt til samme turnering. Store spillere har vundet her, bl.a. Ross Fischer, Ian Poulter og Nicolas Colsaerts. Finca Cortesin er dermed ikke en nem bane og vi anbefaler derfor at sætte forventningerne ned inden du går ud og nyder dette mesterværk af en golfbane.
Finca Cortesin var i øvrigt den første Spanske bane der valgte at omlægge deres greens med det miljøvenlige MiniVerde bermudagræs. Dette betyder at de i dag har greens der nærmest altid løber minimum 10 stimp.

Real Club de Sotogrande
Real Club de Sotogrande regnes for at være en af Robert Trent Jones Seniors mesterværker. Banen åbnede tilbage i 1964 og var den første Robert Trent Jones designede i Europa. Golfklubben er især kendt for sine medlemmer, som ofte sidder i klubhuset og nyder en fantastisk frokost mens de kigger ud på det skønne anlæg. Klubbens rige historie og beliggenhed lige ved stranden gør det til en sand oplevelse at træde ind i klubhuset. Dette afspejles også i de flotte trofæer der står rundt i klubhuset.
Golfbanens design er delt op i to meget forskellige områder. Forni snor sig blandt pinjetræer, som på Valderrama. Den store forskel fra de to baner er underlaget under træerne. På Sotogrande har de anlagt det fineste flis, som gør det nemt at spille bolden videre fra træerne. Når man kommer på bagni, er det obligatorisk at gøre stop ved klubbens halfway house. Her kan stoppe og holde pause lige så længe man har lyst. Nyd en kold forfriskning på terrassen med udsigt til hul 10. På bagni bliver fairways breddere, men samtidig kommer der flere store søer i spil. Glæd dig til denne gemte perle, som ofte står i skyggen af nabobanen Valderrama!

Valderrama Golf
De fleste golfspillere drømmer om at få krydset Valderrama af deres “bucket list”. Banen åbnede for spil i 1974 og igen er det Robert Trent Jones, som er vendt tilbage til Sotogrande for endnu en gang er anlægge et mesterværk.
Golfbanens oprindelige navn var Las Aves, men efter en omlægning i 1985 valgte Trent Jones at omdøbe den til Valderrama, opkaldt efter gården, som de fjernede for at anlægge banen.
Valderrama er gennem mange år anerkendt som værende Kontinental Europas bedste golfbane og de fleste husker nok også da Verdens eliten dystede om Ryder Cup trofæet på banen i 1997. Desuden har banen været arrangør for Volvo Masters gennem en årrække og i 2008, kunne Søren Kjeldsen løfte dette skønne trofæ. I 2020 spilles der igen Andalucia Masters i slutningen af april.

Området

Hotellet ligger lidt over en times kørsel fra Malaga & Sevilla lufthavn,  ganske nær ved både Marbella, Puerto Banus og Gibraltar. Fra Sotogrande havn er der bådfart til blandt andet Gibraltar, som er et dejligt udflugtssted, hvis man kan holde sig fra golfen i en enkelt dag.

Pakken indeholder

 • Flyrejsen fra Aalborg / Billund / København til & fra Malaga
 • Transport af golfbag & kuffert
 • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • 1 runde golf på Finca Cortesin
 • 1 runde golf på La Reserva
 • 1 runde golf på Real Club de Sotogrande
 • 1 runde golf på Valderrama
 • Mindre lejebil til 2 personer

Priser fra per person: 14.995

Send os gerne en forespørgsel på din ønskede rejseperiode.

Faciliteter

 • Restaurant
 • Room service
 • Udendørs pool
 • WiFi

Costa del Sol

Costa del SolCosta del Sol i den sydlige del af Spanien har i mange år været et yndet rejsemål for danske golfspillere. Og for mange har dette været deres første smag på golf i udlandet. Costa del Sol er en del af regionen Andalucien, der byder på kulturbyer, som Ronda, Granada og Sevilla, sandstrande langs den snoede

Læs mere