Bestilling

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

Oplev Bali i sus og dus. Strandhotel, mageløs natur, fascinerende kultur og smukke templer venter jer på dette eventyr. I bor ved kysten på The Laguna i Nusa Dua og i Balis forunderlige højland på Maya Ubud.

Magiske dage ved kysten
Velkommen til Bali og de kridhvide sandstrande. Turen starter ved kysten og luksus venter på The Laguna i Nusa Dua. Nyd her syv nætter med ultimativ luksus, gourmetoplevelser og forkælelse i spa og ved strand. Desuden er det også her de store golfoplevelser venter og i vil få skræddersyet et program hvor der er tid til både golf og velvære.

Det tropiske højland
Glæd jer til at opleve det frodige og forunderlige højland i Ubud. Her venter tre nætter på Maya Ubud og i kan glæde jer til at opleve et sandt paradis midt i junglen. Vågn op til udsigten over rismarerne og den herlige natur.

.


Hotel – The Laguna A Luxury Collection Resort ★★★★

Et dejligt luksushotel i tropiske omgivelser. Med respekt for omgivelserne har hotellet forsøgt at bevare den balinesiske stil og dette giver en helt unik stemning når man bor på hotellet. Med sin beliggenhed direkte på stranden er dette en skøn “base” for din rejse til Bali. Derudover ligger der et stort shoppingcenter i gåafstand fra hotellet.

Fra hotellet er der blot kort afstand til øens bedste golfbaner, herunder Bali National GC, New Kuta og Pandawa Golf Club.

Værelserne er meget smagfuldt indrettet med smukke møbler, og alle har en meget rummelig balkon eller terrasse med udsigt til en velfriseret have eller til stranden og havet. Der udbydes en lang række aktiviteter, f.eks. undervisning i dykning, vand-aerobics og balinesisk dans.

Der er flere restauranter på resortet og Arwana restauranten serverer traditionel Indonesisk mad, som kan nydes med den direkte panoramaudsigt på stranden.


Hotel – Maya Ubud ★★★★

Lige uden for Ubud ligger dette vidunderligt smukke resort i overordentlig naturskønne omgivelser mellem rismarker og bjerge, samt Petanu floden flydende dybt nede i dalen.

Kulinarisk kan der vælges mellem to dejlige restauranter og en café. Caféen ligger nede ved floden, hvor også den ene af hotellets to swimmingpools ligger samt deres spa. Restauranten Maya Sari Mas ligger oppe ved hovedbygningen, hvor også hotellets anden swimmingpool ligger. Hotellet har flere aktiviteter som gæsterne kan benytte sig af, så som trekking, cykelture, tennis og yoga. Gratis shuttlebus flere gange dagligt til centrum af Ubud.

De 108 dejlige værelser og villaer har aircondition, minibar, kaffe-/te faciliteter, satellit-tv, telefon, safetyboks, samt terrasse eller balkon. De fleste villaer på nær Superior Garden Villa har desuden egen privat pool. Hotellet tilbyder seks forskellige værelsestyper.


Golf

Vi har sammensat en pakke med golf på en bred vifte af områdets bedste baner. Der vil være golf inkluderet undervejs på hele turen, og vi har dermed sørget for at sprede programmet ud hvad angår golf.
I Nusa Dua vil golfen bestå af 2 runder på Bali National, som ligger meget tæt på Laguna hotellet. Derudoer spilles der 1 runde på New Kuta og 1 runde på Bukit Pandawa. Alle tre baner ligger i området tæt på Laguna hotellet.
Når i bevæger jer op i højlandet er der kun 1 runde golf inkludet og det er på Handara Golf. Men bare rolig, de tre nætter i Ubud kommer til at gå hurtigt med de mange ting i skal nå at se!

 

Golf galleri:


Vi ser frem til at byde jer velkommen!

Pakken indeholder

 • Flyrejsen Billund / København - Bali med mellemlanding
 • Mad ombord på flyet
 • Transport af golfbag & kuffert
 • Assistance i lufthavnen fra vores agent
 • 7 nætters ophold på Laguna resortet
 • 3 nætters ophold på Maya Ubud
 • 2 runder golf på Bali National
 • 1 runde golf på New Kusa
 • 1 runde golf på Bukit Pandawa
 • 1 runde golf på Handara
 • Buggy og caddie til alle runder
 • Transport mellem lufthavn og hoteller
 • Transport mellem hotel og golfbaner
 • Transport mellem hoteller

Pris per person FRA: DKK 18.995

 

Bali

BaliLangt de fleste vil elske Bali, og det skyldes ikke mindst, at her er noget for enhver. På Bali kan du gå på opdagelse gennem rismarker og grøn natur. Du kan besøge vulkaner, bade i vandfald og dase på de hvide sandstrande. Overalt møder du en lokalbefolkning, som er utrolig imødekommende, men som også tager

Læs mere