Bestilling

Klik på "Send Forespørgsel" i menuen til højre for at modtage et tilbud på dette hotel. Har vi faste værelser på hotellet kan du booke direkte nedenfor.

Generelt

Pasta, Vin og Pizza i en måned? Tag til sydenssol og mærk Italiens varme himmelstrøg. Langtidsopholdet vil bestå af 27 runder golf, med skønt ophold i lejlighed beliggende på Terre Dei Consoli Resortet.

Lejlighederne

Indkvarteringen sker i helt nye lejligheder til to personer og med skøn udsigt over golfbanen. Lejlighederne indeholder fuldt udstyret køkken til egen forplejning, gratis wi-fi og alle lejligheder har fladskærms-tv. Der er rengøring og udskiftning af sengelinned og håndklæder inkluderet en gang om uge og er enten med adgang til have eller balkon. Lejlighederne er fordelt ud på banen og med en gennemsnitlig afstand til klubhuset på et lang par 5 hul.

Golf

Glæd dig til at spille din nye hjemmebane, der ligger lige udenfor døren de nybyggede lejligheder på resortet.

Robert Trend Jones Jr. har designet de 27 huller på Terre dei Consoli Golf Club.
Her har han forsøgt at få områdets natur, og banen til at spille sammen.
Anlægget ligger fantastisk i de smukke grønne dale, hvor bjergene kan ses i horisonten.

To gange har Challenge Touren været forbi Terre dei Consoli, og muligheden for det endnu finere selskab er absolut til stede. Hul 9 er indiskutabelt banens signatur hul. Dette spektakulære par 3 hul er blot 112 meter (gul tee) og 81 meter (rød tee), men spilles til en ø green med to bunkers på hver side.

Hele måneden er der gratis brug af driving range og gratis træningsbolde, derudover gratis brug af trolley.

Området

Indkvarteringen, i de nybyggede lejligheder, sker med skøn udsigt over golfbanen, der ligger fantastisk i de smukke grønne dale, hvor bjergene kan ses i horisonten.

Resortet ligger mindre end 5 minutters kørsel til Monterosis centrum, hvor der er barer, restauranter og shopping, Søen “Lago di Bracciano”  og med knap en 45 minutter fra Rom, har du alt hvad du behøver for en fantastisk golfferie.

Vores anbefaling vil være i marts måned, hvor vejret i Italien stille og roligt bliver lunere og lunere. Derudover anbefaler vi lejebil, så det er nemt at komme rundt i området, til klubhuset – og muligvis på udflugt til kærlighedsbyen Rom.

Der er inkluderet lejebil i opholdet.

Ønsker du at spille et par runder på en anden af områdets lækre baner, så arrangerer vi gerne ekstra starttider på følgende udvalgte baner:
Castelgandolfo
Olgiata
Nazionale
Sheraton Parco de Medici

Kontakt os endelig for et konkret tilbud!

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund/København/Hamborg til/fra Rom
  • Transport af golfbag og kuffert
  • 28 nætter i lejlighed med fuldt udstyret køkken
  • Ugentlig rengøring af lejligheden
  • 27 x greenfee på Terre dei Consoli Golf Club
  • Trolley til alle golfrunder, der alle er booket på forhånd
  • Fri adgang til driving range med træningsbolde på Terre dei Consoli
  • Billeje fra lufthavnen inkl. fri km.

Pris per person fra:

Dato FRA pris
September 2021 DKK 12.995
Oktober 2021 DKK 12.995
November 2021 DKK 12.495
December 2021 X
Januar 2022 X
Februar 2022 DKK 11.995
Marts 2022 DKK 12.995
April 2022 DKK 12.995
Maj 2022 DKK 12.995

Faciliteter

  • TV
  • WiFi

Skræddersyet Long Stay

Skræddersyet Long StayLongStay er blevet populær og der er mange muligheder for at slippe væk fra den kolde danske vinter! Long Stay er typisk i månederne oktober, november, december, januar og februar – og til særdeles fornuftige priser. Opholdet er ofte på 28 nætter og kan være i lejligheder uden kost eller hotel med kost – og

Læs mere