Bestilling

 • Billund - Faro

  + læs mere
  Max:
 • København - Faro

  + læs mere
  Max:

  Udrejse:

  Afrejse: 06:05

  Ankomst: 08:55

  Hjemrejse:

  Afgang: 19:35

  Ankomst: 00:15

Generelt

Tivoli Marina Portimão hotel er et 4 stjernet resort med en dejlig beliggenhed ved Portimão Marina og Praia da Rocha i Algarve, Portugal. Dette hotel er perfekt til at tilbringe en golfferie med venner eller familie. Hotellet ligger lige ved ​​butikker, restauranter og underholdning.

Hotellet – Tivoli Marina Portimao

Hotellet tilbyder rigeligt med studio’s og lejligheder fordelt på tre bygninger, Marina Sun, Marina Deck og Marina Beach, som ligger i gå afstand fra alle hotellets faciliteter. Alle værelserne har udsigt, enten til pool, havet, eller marinaen.

På resortet kan man finde restauranter og barer, hvor mange ligger lige ud til marinaen. Dertil kommer der tre store swimmingpools, en af dem til børnene, hvor man kan dase i Portugals varme solskin.

Golf

Golfen spilles på de 3 baner Morgado, Alamos & Salgados, som ligger i køreafstand fra hotellet. 2 af banerne væk fra kysten og Salgados helt tæt ved strandkanten. Golfklubberne tilbyder alle fine trænings faciliteter og restaurant/bar. Salgados banen er perfekt til naturelskere. Banen ligger helt ud til vandet, lige ved Salgados Beach og naturreservatet Salgados Lagoon, og området er fyldt med fredede og unikke fuglearter. Banen i sig selv er ret teknisk pga. de omskiftlige vinde.

Alamos er en relativ kort bane og giver derfor en mere teknisk udfordring, med dens smallere baner og mindre greens. Banen har også et flot naturområde, med udsigt til søer og de omkringliggende bakker.
Morgado banen er en mere åben og mindre udfordrene bane, men naturen er stadig i top. Banen er omringet af oliven og citrus træer der danner rammen.

Området

Kører man til Portimão finder man flotte sandstrande og en livlig portugisisk by med smalle gader, mange lokale restauranter og livlige barer. Portimão’s gamle bydel er et af de få steder i Algarve, hvor man stadig kan fornemme tidligere tiders ro. Det gamle Viscount af Bivar palads fungerer i dag som rådhus og er én af de flotteste bygninger i Portimão.

 

Pakken indeholder

 • Flyrejsen til Faro fra København med SAS+
 • Transport af golfbag og kuffert
 • 7 nætter i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • 5 runder golf på Salgados, Alamos & Morgado
 • Billeje fra lufthavnen inkl. fri km.

 

 

Algarve

AlgarveAlgarve er ganske vist Portugals sydligste provins, men det er også den provins der er mest atypisk. For mange år siden var provinsen under afrikansk og maurisk indflydelse og det præger den dag i dag bygningerne. Området er således meget præget af mange “hvide” landsbyer, der passer fint ind i provinsens særdeles behagelige klima. Når

Læs mere