Kundeservice

Her finder du oplysninger omkring afvikling af rejsen samt nyttige tips og links.

Udenrigsministeriets rejsevejledninger
Pas og Visum
Statens Serum Institut
Rejsevejret med DMI

REJSEFORSIKRING
En udlandsrejse uden den rigtige forsikring kan betyde økonomisk ruin for dig og din familie.
Det kan koste dig én million! At rejse er at leve, men at rejse uden forsikring er en rigtig dårlig idé. Har du glemt eller fravalgt rejseforsikringen, står du selv med det økonomiske ansvar, hvis det går galt i udlandet. Og selv mindre alvorlige skader såsom et brækket ben eller en mindre alvorlig sygdom kan let løbe op i titusindvis af kroner. Det er ikke ualmindeligt, at en sygeseng på et hospital koster over 5000 kroner om dagen. Komplicerede skader eller sygdomme såsom en hjerneblødning på et fjernt rejsemål kan inklusiv hjemtransport med ambulancefly koste dig en million kroner, hvis du ikke har forsikringen i orden.
Har du checket din rejseforsikring i dag?
Inden du rejser til udlandet skal du derfor altid undersøge, om du i tilstrækkelig grad er dækket af den offentlige rejsesygesikring eller en privat forsikring. Du skal især være opmærksom på:
  • Rejsemål (europæiske eller andre lande)
  • Rejsens længde (vær sikker på dækning under hele rejsens varighed)
  • Rejsens art (ferie/studier/forretning)
  • Rejseaktiviteter (vær sikker på dækning i forbindelse med alle planlagte aktiviteter, herunder risikable sportsgrene)
  • Konstaterede sygdomme
  • Du bør altid sørge for at være forsikret, når du rejser i udlandet, så du er sikker på at få dækket udgifter i forbindelse med  sygdom, tilskadekomst, dødsfald og evt. hjemtransport til Danmark

Her er et relevant link til Borger.dk, der kort infomere om bl.a. Det Blå Kort (EU Sundhedskort) og Det Gule Sygesikringsbevis.

www.rejseforsikringsguide.dk kan man bl.a. sammenligne en række dækninger samt service- og assistanceydelser og få et overblik over, hvordan man er dækket på sin rejse. Man kan få svarene på de oftest stillede spørgsmål og se eksempler på diverse udgifter i forbindelse med skadesager.

green2green. Tilsluttet Rejsegarantifonden – nr. 1536.