Bali

Bali

Ting at lave

Langt de fleste vil elske Bali, og det skyldes ikke mindst, at her er noget for enhver. På Bali kan du gå på opdagelse gennem rismarker og grøn natur. Du kan besøge vulkaner, bade i vandfald og dase på de hvide sandstrande.
Overalt møder du en lokalbefolkning, som er utrolig imødekommende, men som også tager deres religion som en naturlig del af hverdagen. Dette vil du opleve ved øens mange templer, såvel som når du går på gaden. Bali er fantastisk på alle måder og du vil altid blive mødt af hjertevarme mennesker, spændende traditioner, overvældende natur og ikke mindst enestående golfbaner.

Med en temperatur på ca. 30 grader året rundt og en størrelse lidt mindre end Sjælland er Bali en oplagt feriedestination. Der er to årstider: “Mest regn – mindre regn”. Den mest tørre årstid er fra april til november. De øvrige måneder er regntid, oftest med heftige regnskyl sidst på eftermiddagen, men de varer ofte kun 30 min. og hvorefter solen bryder igennem til en skøn solnedgang.
Bali som er en del af de 13.000 øer i Indonesien er noget ganske særligt. Gennem tiden har Bali fået tilnavnet “Gudernes Ø” og “Det sidste Paradis på jorden” og de flotte betegnelser skyldes især, at man har formået at bevare noget af den orindelige balinesiske kultur og den imødenkommenhed, som lokalbefolkningen er kendt for.
Når du rejser med green2green til Bali, vil du blive taget imod af vores lokale agenter. Enten ved ankomst i lufthavnen eller på hotellet. Vores lokale agenter har mange års erfaring fra branchen og de vil derfor kunne bidrage til at i som gæster vil få de bedste oplevelser på rejsen.

Strandene er noget af Balis fineste adelsmærke, og de bedste finder du på syd- og vestkysten. Vi har derfor udvalgt hoteller beliggende i Nusa Dua, hvor også de bedste golfbaner er at finde. Ønsker du at opleve det autentiske Bali, hjælper vi gerne med udflugter til f.eks. Ubud. Her kan du opleve den frodige natur midt på øen. Ubud er kendt som centrum for kunstnere, og det er ikke svært at forstå, når man står midt i det bakkede, grønne landskab, omgivet af regnskov, grønne rismarker og floder, som bare venter at blive udforsket, enten i båd eller på en rask vandretur.
Ubud ligger også tæt på de store vulkaner på øens nordside. En dagsudflugt kan kombineres med en runde golf på den eksotiske Handara Golf Club.

Der er mange måder at opleve Bali på. Du bestemmer selv, om du vil udforske øen med ophold flere steder rundt på øen eller du foretrækker at kunne slappe af på ét hotel under hele opholdet. Vi skræddersyer efter dit behov.
Vi har sammensat de bedste pakker og der vil altid være transport, indkvartering og golf inkluderet.

Land Indonesien
SprogIndonesisk
ValutaRupiah. 1000 Rp svarer til 0,50 DKK
Indbyggere (ca.)4,2 mio.
Areal (km2)5.633 km2

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.