Bulgarien

Bulgarien

Ting at lave

Rejs til Bulgariens naturskønne Sortehavskyst, og vær blandt de første til at opleve en af Europas nyeste og mest afslappende golfdestinationer!

Balkan-halvøens største land, Bulgarien, spås af gode grunde en storslået fremtid som golfdestination. Til trods for, at det imponerende land er en af Europas hurtigst voksende feriedestinationer, er Sortehavets signatur golfkyst, naturreservatet Cape Kaliakra, fortsat ikke overrendt af turister. Cape Kaliakra er placeret 50 km nord for storbyen Varna, i det nordøstlige hjørne af Bulgarien, og dækker inden for få kilometer over tre nyere golfbaner; Lighthouse og BlackSeaRama fra 2008, samt Thracian Cliffs fra 2011.

Klimaet i Bulgarien egner sig særligt godt til golfspil, da vintrene er milde, og sommermånederne solrige, hvilket desuden også giver god mulighed for, at kombinere golfspil på landets formidable mesterskabsbaner med solbadning og våde dukkerter i det fantastiske Sortehavs blå bølger.

En spændende kultur og begivenhedsrig historie præger Bulgarien ligegyldigt hvilken del af landet man rejser til. Maleriske landsbyer, storslåede naturreservater, fortryllende skove, snedækkede bjergtoppe og pragtfulde strande kan opleves over alt i landet, også ved Cape Kaliakra, der blandt andet byder på en antik borgruin og en livlig kystlinje med dramatiske vertikale klipper, der måler op til 70 meter. På en frodig bjergside nær Cape Kaliakra ligger den smukke by Balchik, der med sin beskedne størrelse fortsat er hjem for den autentiske del af Bulgarien. Også her er befolkningen venlig og yderst gæstfri, og i byens hyggelige marina ligger en håndfuld gode restauranter, der serverer udsøgte retter med delikate fisk og skaldyr.

Land Bulgarien
SprogBulgarsk
ValutaLev
Indbyggere (ca.)7.3 mio.
Areal (km2)110.910

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.