Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik

Ting at lave

Kombiner golf med Caribiens fantastiske hvide sandstrande, naturoplevelser og historie!

Den Dominikanske Republik er et paradis for alle, uanset om man spiller golf eller om man ønsker en ferie rig på natur, historie og adventure. Øen giver de bedste muligheder for at holde en fantastisk ferie med sol, utrolig smukke strande, dykning ved beskyttede koralrev, imødekommende befolkning og ikke mindst førsteklasses golfbaner, der er designet af nogle af verdens bedste banearkitekter.

Hvis man ikke vil bruge hele ferien på at spille golf, ligger Den Dominikanske Republik klar med åbne arme til at vise hele sin historie, karismatiske musik og dans samt en billedskøn natur.

Punta Cana er et rigtig godt udgangspunkt for ferien. Herfra er der kun 15-20 minutters transport fra den internationale lufthavn til det store udbud af luksus resorts, hoteller og lejligheder. Alle resorts ligger direkte ned til stranden og tæt ved golfbanerne. Alle resorts og hoteller i Den Dominikanske Republik er med All Inclusive, hvilket ikke kun gør opholdet til en behagelig oplevelse, men også en meget nemmere ferie. All Inclusive betyder at alle måltider og alle drikkevarer er inkluderet i prisen, sammen med et stort udvalg af sportsaktiviteter, underholdning, mellemmåltider, snacks og meget mere.

Punta Cana området byder på et væld af muligheder, både til lands, til vand og i luften. Man kan blandt andet besøge naturreservatet Parque Nacional del Este. Her kan man opleve spændende grotter og lagooner samt opleve et rigt dyre- og planteliv. Den Dominikanske Republiks dejlige strande tilbyder vandsportsaktiviteter både under og under vandoverfladen. Udforsk sejlsport, dykning med delfiner og hajer, snorkling ved smukke koralrev, windsurfing eller man kan tage på fisketur med en dominikansk fiskebåd. Det er blot nogle af de oplevelser landet tilbyder.

Besøg også den kulturelle hovedstad Santo Domingo, hvor opdageren Christopher Columbus ligger begravet. Byen blev grundlagt af Columbus’ bror to år efter han opdagede den i 1492. Det var den første by, der blev bygget i ’den nye verden’ og da mange af bygningerne stadig står som i 1500 – og 1600-tallet, har UNESCO sat dem på deres verdensarvsliste. Det er som at gå i Columbus’ fodspor når man slentre ned gennem de små gader i den charmerende hovedstad.

Det er også værd at nævne, at Den Dominikanske Republik i 2010 blev kåret som den destination i verden, hvor man får mest for pengene. Det er endnu en god grund til at vælge landet som den næste golfrejsedestination! Så er der flere penge til spa-behandlinger, hvalsafari, raftingturer og udflugter.

Punta Cana tilbyder mere end 25 golfbaner og alle ligger de som perler langs kysten. Hovedparten af banerne samt hotellerne er placeret direkte på stranden, med det flotteste landskab og patruljerende pelikaner som kulisse. Det kan ikke beskrives, det skal opleves.

Nedenfor kan man læse om green2green’s hoteller og have i tankerne, at pakkeløsningerne er baseret på 10 nætters ophold, men at de kan tilpasses helt efter ønskede antal nætter og runder golf.

Land Den Dominikanske Republik
SprogSpansk
ValutaPeso
Indbyggere (ca.)8.9 mio.
Areal (km2)48.730
UDSOLGT!
Et Caribisk Ferieparadis

Et Caribisk Ferieparadis

Den Dominikanske Republik
Direkte ud for resortet ligger Bavaro Beach, én af verdens smukkeste strande med 400 meter af det bl ... Læs mere
7. til 18. november 2021
København & Billund
Ole Grauting
All inclusive
DKK 22.995