Dubai & Abu Dhabi

Dubai & Abu Dhabi

Ting at lave

De Forenede Arabiske Emirater (UAE) opstod i 1972 som en paraply for 7 selvstændige Emirater – Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah og Umm Al Quwain. Abu Dhabi er det største og styrende af Emiraterne. Dubai er den næststørste. Flere Emirater er stærkt konservative, nogle har sågar ingen olieproduktion. Rigdommen flyder, men turismen er en stor indtægtskilde.

Dubai har i mange år været kendt som det mest progressive emirat, men i Abu Dhabi har man bestemt ikke ligget på den lade side – her findes efterhånden et stort udvalg af verdensklasse golfbaner og hoteller.

I tagt med den enorme økonomiske udvikling som Emiraterne har gennemgået, er antallet af golfbaner røget i vejret. Pengetunge Sheiker har bygget nogle af verdens største og bedste golf resorts rundt i de forskellige Emirater, hvor især Abu Dhabi & Dubai efterhånden kendes for de fantastiske golfbaner. Denne udvikling har også været med til, at Europa Touren afholder flere flagskibs turneringer i dette område, hvor hele ranglisten som bekendt hedder Race to Dubai!

Emiraterne, og især Dubai og Abu Dhabi, er også kontrasternes land, hvor Øst møder Vest. Her oplever man lokale indbyggere i traditionelle klæder, og forretningsmanden i vestligt inspireret tøj. I de arabiske markeder finder man guld, krydderier, farverige klæder iblandet mange dufte – og shopping malls med alle de velkendte mærkevarer og i Dubai sågar en skibakke med rigtig sne!

Den store byggeaktivitet og alle skyskraberne skal bare opleves. Temperaturen er behagelig året rundt, dog ikke i august hvor temperaturen stiger til 50 grader!

De fleste kender til Thomas Bjørns dyst mod Tiger Woods på Emirates Golf Club og Iben Tinnings flotte sejr samme sted i karrierens sidste turnering. Banen bør spilles og opleves. Det samme gælder for Dubai Creek Golf & Yacht Club. Og som nævnt overnfor, skal Abu Dhabi, kun en lille times kørsel fra Dubai, absolut ikke glemmes! Her findes også flere topbaner.

Et ophold i Dubai kan kombineres med ophold eller spil i Abu Dhabi, eller som stoppested på vej til/fra Thailand, Mauritius eller Maldiverne.
Foretrækker man at tilbringe sin golfferie i Abu Dhabi, er der som nævnt blot en times kørsel fra Dubai lufthavn til Abu Dhabi mod syd.

green2green samarbejder med alle hoteller og golfbaner i såvel Dubai som Abu Dhabi.

Læs mere om destinationen på Visit UAE.

Land Dubai & Abu Dhabi
SprogArabisk
ValutaUAE-dirham
Indbyggere (ca.)7.8 mio.
Areal (km2)82.880

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.