Abu Dhabi

Abu Dhabi

Ting at lave

De Forenede Arabiske Emirater (UAE) opstod i 1972 som en paraply for 7 selvstændige Emirater. Abu Dhabi er det største og styrende af Emiraterne. Dubai er den næststørste. Flere Emirater er stærkt konservative, nogle har sågar ingen olieproduktion. Rigdommen flyder, men turismen er en stor indtægtskilde.
Dubai har i mange år været kendt som det mest progressive emirat, men i Abu Dhabi har man bestemt ikke ligget på den lade side – her findes efterhånden et stort udvalg af verdensklasse golfbaner og hoteller.

Emiraterne, og især Dubai og Abu Dhabi, er også kontrasternes land, hvor Øst møder Vest. Her oplever man lokale indbyggere i traditionelle klæder, og forretningsmanden i vestligt inspireret tøj. I de arabiske markeder finder man guld, krydderier, farverige klæder iblandet mange dufte – og shopping malls med alle de velkendte mærkevarer og i Dubai sågar en skibakke med rigtig sne!

Den store byggeaktivitet og alle skyskraberne skal bare opleves. Temperaturen er behagelig året rundt, dog ikke i august hvor temperaturen stiger til 50 grader!
Et ophold i Abu Dhabi kan kombineres med ophold eller spil i Dubai, eller som stoppested på vej til/fra Thailand, Mauritius eller Maldiverne.

green2green samarbejder med alle hoteller og golfbaner i Abu Dhabi.

Land Abu Dhabi
SprogArabisk
ValutaUAE-dirham
Indbyggere (ca.)2.2 mio
Areal (km2)67.340

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.