Emiraterne

Emiraterne

Ting at lave

De forenede arabiske Emirater består af 7 stater, som

Emiraterne er enormt velhavende på grund af de store olie reserver, som ørkenlandet besidder. Emiraterne ligger i den sydøstlige del af den Arabiske Halvø. Landet er en føderation bestående af syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah og Umm Al Quwain. Hovedstaden er Abu Dhabi. Det grænser op til Oman, Saudi-Arabien og Qatar. De Forenede Arabiske Emirater er en del af Mellemøsten.

I tagt med den enorme økonomiske udvikling som Emiraterne har gennemgået, er antallet af golfbaner røget i vejret. Pengetunge Sheiker har bygget nogle af verdens største og bedste golf resorts rundt i de forskellige Emirater, hvor især Abu Dhabi & Dubai efterhånden kendes for de fantastiske golfbaner. Denne udvikling har også været med til, at Europa Touren afholder flere flagskibs turneringer i dette område, hvor hele ranglisten som bekendt hedder Race to Dubai!

Vil du prøve kræfter med golfbaner i absolut højeste klasse og et fantastisk klima, så ring til os og hør mere om De forenede Arabiske Emirater.

SprogArabisk
ValutaDirham
Indbyggere (ca.)9.5 Millioner
Areal (km2)83.600 km²

Der er desværre ingen hoteller at vise for denne destination.

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.