Marokko

Marokko

Ting at lave

Eventyr og mystik kombineres med golf.

På rejsen til Marokko venter lange hvide sandstrande, myldrende markeder, eksotisk kultur (præget af både vestafrikanske, arabiske og franske traditioner), og sidst men ikke mindst, fremragende golfbaner.

Her går nye og gamle skikke hånd i hånd. Moderne feriebyer med skønne hoteller og franske gourmetrestauranter ligger side om side med sagnomspundne byer som Marrakech med smalle gader, mavedansere, slangetæmmere og verdens mest kringlede basar-område.

Marrakesh

Marrakesh ligger ved foden af Atlasbjergene og er den fjerde største by i Marokko. Byen er Nord Afrikas perle og byder på en perfekt kombination af nyt og gammelt, kultur, markeder, shopping og fantastisk mad. For de eventyrlyste er der massere at give sig til. Her finder du flere gode hoteller i en meget høj standard, som typisk ligger lidt uden for centrum, i perfekt afstand mellem golfbaner og byen. Men er I til storbyoplevelse på et flyvende tæppe, så kan vi sagtens skræddersy det perfekte ophold midt i Medinaens sydende charme.

Agadir

Agadir er en moderne havne- og turistby med mange ansigter og Marokkos bedste sandstrand. Her kan I glæde jer til en havn med et sprudlende butiksliv, typiske marokkanske kvarterer og en dejlig strandpromenade. Vi kender alle de bedste golfbaner og deler gerne ud af vores ekspertise.

 

Land Marrokko
SprogArabisk
ValutaMarokkansk dirham
Indbyggere (ca.)32.7 mio.
Areal (km2)446.550

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.