Marokko

Marokko

Ting at lave

Eventyr og mystik kombineres med golf!

På rejsen til Marokko venter lange hvide sandstrande, myldrende markeder, eksotisk kultur (præget af både vestafrikanske, arabiske og franske traditioner), og sidst men ikke mindst, fremragende golfbaner!

Her går nye og gamle skikke hånd i hånd. Moderne feriebyer med skønne hoteller og franske gourmetrestauranter ligger side om side med sagnomspundne byer som Marrakech med smalle gader, mavedansere, slangetæmmere og verdens mest kringlede basar-område.

Vi har hoteller i Marrakesh og Agadir området.

Marrakesh

Marrakesh ligger ved foden af Atlasbjergene og er den fjerde største by i Marokko. Byen er Nord Afrikas perle og byder på en perfekt kombination af nyt og gammelt, kultur, markeder, shopping og fantastisk mad. For de eventyrlyste er der massere at give sig til! Her finder du flere gode hoteller i en meget høj standard, som typisk ligger lidt uden for centrum, i perfekt afstand mellem golfbaner og byen. Blandt andet Hotel du Golf, Kenzi Farah og Kenzi Menara Palace, som alle er femstjernede hoteller kan anbefales her!

Agadir

Agadir er en moderne havne- og turistby med mange ansigter og Marokkos bedste sandstrand. Her kan du glæde dig til en havn med et sprudlende butiksliv, typiske marokkanske kvarterer og en dejlig strandpromenade. Her kan vi anbefale hotellerne Hotel Tikida Golf Palace og Hyatt Place Taghazout Bay.

 

Land Marrokko
SprogArabisk
ValutaMarokkansk dirham
Indbyggere (ca.)32.7 mio.
Areal (km2)446.550

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.