Algarve

Algarve

Ting at lave

Algarve er ganske vist Portugals sydligste provins, men det er også den provins der er mest atypisk. For mange år siden var provinsen under afrikansk og maurisk indflydelse og det præger den dag i dag bygningerne. Området er således meget præget af mange “hvide” landsbyer, der passer fint ind i provinsens særdeles behagelige klima.

Når man dertil føjer en kystlinie med gyldne strande og fremtrædende klippeformationer får man hurtigt indtryk af, hvorfor området tiltrækker både golfspillere og turister. Endvidere findes et utal af restauranter, hvor især fiskespecialiteter er i fokus. Og “liv” er der selvfølgelig også.

Fra øst til vest er der mere end 30 golfbaner, der kan tilfredsstille et hvert golfbehov – fra mere beskedne golfbaner til meget fordelagtige greenfeepriser – til de “store”, som European Tour banen Victoria, San Lorenzo og den nyankomne Monte Rei, hvor greenfeeprisen dog er knap så “fordelagtig”.

Vi tilbyder mange muligheder på Algarve kysten. Til vinteren 2015/2016 vil vi i særdeleshed gerne fremhæve Marina Club Lagos Resort, Praia Sol, Pestana Vila Sol og Tivoli Marina Portimao – her har vi faste værelser og særdeles konkurrencedygtige priser!

Bemærk at vi i februar til april 2016 har egne charterfly direkte fra Billund og København til Faro! Vi bruger selskaberne Norwegian og Primera Air. I samme periode flyver vi tillige fra Billund til Sevilla. Vi benytter danske DAT. Det er nemt og bekvemt!

Tillige bliver alle vores gæster med ankomst til Faro lufthavn mødt af green2green repræsentanter og i månederne februar, marts, april 2016 også af green2green guider!

Land Portugal
SprogPortugisisk
ValutaEuro
Indbyggere (ca.)395.218
Areal (km2)4.995

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.