Algarve

Algarve

Ting at lave

Algarve er ganske vist Portugals sydligste provins, men det er også den provins der er mest atypisk. For mange år siden var provinsen under afrikansk og maurisk indflydelse og det præger den dag i dag bygningerne. Området er således meget præget af mange “hvide” landsbyer, der passer fint ind i provinsens særdeles behagelige klima.

Når man dertil føjer en kystlinie med gyldne strande og fremtrædende klippeformationer får man hurtigt indtryk af, hvorfor området tiltrækker både golfspillere og turister. Endvidere findes et utal af restauranter, hvor især fiskespecialiteter er i fokus. Og “liv” er der selvfølgelig også.

Fra øst til vest er der mere end 30 golfbaner, der kan tilfredsstille et hvert golfbehov – fra mere beskedne golfbaner til meget fordelagtige greenfeepriser – til de “store”, som European Tour banen Victoria, San Lorenzo og den nyankomne Monte Rei, hvor greenfeeprisen dog er knap så “fordelagtig”.

Vi tilbyder mange muligheder på Algarve kysten, finder du ikke dit ønskede hotel på vor hjemmeside, er det blot at kontakte os, da vi har kontakt til alle resorts, baner og hoteller på kysten.

 

 

Land Portugal
SprogPortugisisk
ValutaEuro
Indbyggere (ca.)395.218
Areal (km2)4.995
NYHED
Marina Club Lagos

Marina Club Lagos

Algarve, Portugal
Kør 76km stik vest fra Faro lufthavn og man kommer til det meget portugisiske Lagos. Fiskerbyen Lago ... Læs mere
Oktober, November eller December 2019
Billund, Aalborg, København
14 runder på Palmares
Uden kost
DKK 13.995
NYHED!
Morgado Spring Challenge

Morgado Spring Challenge

Algarve, Portugal
Algarvekysten har altid været populær og vi tilbyder nu igen en matchtur til golfmekkaet i det sydli ... Læs mere
29. februar - 7. marts 2020
Fra København
Peter & Vera Kirketerp
Semi all inclusive
DKK 8.995