Algarve

Algarve

Ting at lave

Algarve er ganske vist Portugals sydligste provins, men det er også den provins der er mest atypisk. For mange år siden var provinsen under afrikansk og maurisk indflydelse og det præger den dag i dag bygningerne. Området er således meget præget af mange “hvide” landsbyer, der passer fint ind i provinsens særdeles behagelige klima.

Når man dertil føjer en kystlinie med gyldne strande og fremtrædende klippeformationer får man hurtigt indtryk af, hvorfor området tiltrækker både golfspillere og turister. Endvidere findes et utal af restauranter, hvor især fiskespecialiteter er i fokus. Og “liv” er der selvfølgelig også.

Fra øst til vest er der mere end 30 golfbaner, der kan tilfredsstille et hvert golfbehov – fra mere beskedne golfbaner til meget fordelagtige greenfeepriser – til de “store”, som European Tour banen Victoria, San Lorenzo og den nyankomne Monte Rei, hvor greenfeeprisen dog er knap så “fordelagtig”.

Vi tilbyder mange muligheder på Algarve kysten, finder du ikke dit ønskede hotel på vor hjemmeside, er det blot at kontakte os, da vi har kontakt til alle resorts, baner og hoteller på kysten.

 

 

Land Portugal
SprogPortugisisk
ValutaEuro
Indbyggere (ca.)395.218
Areal (km2)4.995