Lissabon

Lissabon

Ting at lave

Lissabon er intet mindre end et golf paradis!

Ud over Lissabon dækker området over Estoril, Cascais og Sintra stik vest for byen samt Costa da Caparica og Sesimbra syd for Lissabon (Også kendt som Costa Azul).

Fra man lander i Lissabon er der aldrig mere end 45 minutters kørsel til nogen af disse dejlige steder. Om man vælger det ene eller det andet sted, kan man være sikker på at opleve golf i topklasse.

Området byder som sagt på rigtig meget god golf, men også mad- og naturoplevelser i verdensklasse. Med undtagelse af Sintra ligger alle ovenstående byer ved vandet, og man kan derfor fornøje sig med alt godt fra havet. At Portugal også producere mange gode vine, gør blot totaloplevelsen endnu bedre!

Estoril og Cascais er to små, hyggelige og mondæne kystbyer beliggende stik vest for Lissabon.
Begge byer byder på et fint udvalg af cafeer og restuaranter.
Et lokaltog kører fra Estoril og Cascais, direkte til centrum af Lissabon. En billig og let måde at gøre en lille udflugt på.

Sintra ligger cirka 10 minutters kørsel nord for Cascais. Byen ligger i et charmerende bjerg område og byder blandt andet på Palácio Nacional, et smukt gammelt kongeslot.

Costa da Caparica finder man cirka 25 minutters kørsel sydvest for Lissabon. Byen har en hyggelig strand promenade og en dejlig strand.

Sesimbra ligger 45 minutter stik syd for Lissabon. Byen har stadig et meget lokalt præg – mange portugisere holder selv ferie her. De hoteller vi tilbyder, har alle en fantastisk havudsigt. Også her findes en lækker, bred sand strand.

Ønsker du under dit ophold i Lissabon, at få lidt golftræning i vinterhalvåret kan vi anbefale at du tager til Paco do Lumiar.

Ejeren af stedet er PGA proen Colin Smith, som til dagligt er træner på Læsø Seaside Golfklub og i øvrigt er træner for Søren Kjeldsen.

Land Portugal
SprogPortugisisk
ValutaEuro
Indbyggere (ca.)564.657
Areal (km2)100.05

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.