Praia d'El Rey / Porto

Praia d'El Rey / Porto

Ting at lave

Nord for Lissabon finder man den skønne Oeste region, også kaldet Praia del Rey. Og for at begrænse antallet af destinationer har vi slået det sammen med Porto regionen i det nordlige Portugal. Der er derfor tale om to forskellige områder, men som vi i dette tilfælde har sat sammen til samme destination.

Praia del Rey området
Blandt de bedste golfresorts i hele Europa ligger Marriot Praia d`El Rey Golf & Beach Resort i dette område. Resortet er beliggende cirka en times kørsel nordvest for Lissabon og lige ud til kysten. Hotellet råder over en top links bane. I samme resort findes tillige særdeles attraktive villaer og lejligheder og flere spændende golfbaner.

En halv times kørsel nord for Lissabon findes Westin Campo Real Golf Resort. Dette resort ligger inde i landet i et smukt kuperet område.
Og Bom Sucesso er det nyeste resort i området – med flot og velholdt 18 huls golfbane og mulighed for overnatning.
Området byder endvidere på golfbanen West Cliffs samt den storslående Royal Obidos. Sidstenævnte har i 2016 åbnet for deres boutique hotel, bestående af blot 39 værelser.
I regionen er det muligt at krydre golfspillet med besøg i den smukke middelalderby Obidos. Byen er omkranset af en 13 meter høj bymur, bag hvilken man finder en ekstrem hyggelig by med mange seværdigheder og restauranter.
Ude ved kysten frister Peninche. Byen er stadig hjemsted for en stor fiskeflåde og byder derfor på nogle af de bedste fiskerestauranter i Portugal.

Porto

Land Portugal
SprogPortugisisk
ValutaEuro
Indbyggere (ca.)362.540
Areal (km2)2.220

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.