St. Andrews

St. Andrews

Ting at lave

For alle golfspillere anses St. Andrews for at være golfens fødeby og her emmer alt af golf. St. Andrews er verdenskendt for de legendariske golfbaner i byen, men er mange anerkender også byens liv som i høj grad skyldes de mange studerende og den skotsk kultur.
Atmosfæren i byen er ikke til at tage fejl af og som golfspiller skal den opleves. Alle golfspillere drømmer om, at spille The Old Course, men der er utallige fremragende baner i byen. Det gælder blandt andet baner som Jubilee, Castle, Eden, & New Course, som alle byder på udfordrende Links golf.

Alle golfens instanser er til stede i St. Andrews, det ser man hos The Royal and Ancient, som holder til lige bag greenen på Old Course hul 18, eller hos British Golf Museum som giver et dybere kendskab til golfens oprindelse.
Banerne er offentlige og golfen flyder på den måde harmonisk sammen med det øvrige liv i byen. Der er rig mulighed for, at gå rundt og føle stemningen og samtidig stoppe på den legendariske bar Jigger Inn ved hul 17 på Old Course.

Land Skotland
SprogEngelsk, Skotsk, Gælisk
ValutaPound Sterling
Indbyggere (ca.)16,800

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.