Barcelona

Barcelona

Ting at lave

Barcelona er hovedstaden i provinsen Costa Brava, og er Spaniens næststørste med 1,6 millioner indbyggere.

Her finder man en kombination af moderne metropol og kulturrigdom. Her findes masser kulturelle oplevelser, samt gode restauranter og shoppingmuligheder.

Området er bestemt et besøg værd, hvis man vil kombinere sightseeing med golf og gastronomi.
Barcelona området er også kendt som Costa Brava regionen, som er “klemt” mellem Barcelona og bjergkæden Pyrenæerne samt den franske grænse. Udover Barcelona som er den største by i Costa Brava, skal også nævnes den spændende spanske kultur by Girona.

Området byder blandt andet på klipper, små bugter og idyliske strande langs hele Middelhavets kyst. Det bagved liggende grønne landområde er fyldt med charmerende landsbyer med dejlige restauranter og et nysgerrigt folkeliv.

Dertil kommer de bedste golfbaner og flere hoteller af særdeles høj standard. Vi anbefaler golfbanerne ved Emporda, i Girona, El Prat ved Barcelona og PGA Golf de Catalunya. Vi har udvalgt de bedste resorts direkte ved golfbanerne, men kan også anbefale hoteller på kysten og ved stranden.

Prøv især et Short Break på PGA Cataluya Resort – det er ganske uforglemmeligt! Og Stadium Course er i flere omgange valgt som Spaniens bedste golfbane!

Fra København kommer man nemt direkte til Barcelona og videre. Fra Jylland er der direkte forbindelse fra Billund til Girona og fra både Aalborg og Billund til Barcelona med KLM via Amsterdam.

Land Spanien
SprogSpansk
ValutaEuro
Indbyggere (ca.)1.6 mio.
Areal (km2)100.4

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.