Alicante

Alicante

Ting at lave

Alicante ligger på den spanske østkyst og området byder på fantastiske sandstrande og et glitrende turkisblåt Middelhav.

Den hvide kyst har i mere end 50 år være blandt Europas mest populære rejsemål. Og man forstår hvorfor. Lange brede sandstrande – lavvandede bugter – mildt klima – golf året rundt og en enestående kyststrækning med små idylliske fiskebyer.
Det siges at solen skinner det meste af året, så området omkring Alicante er det perfekte sted at tage hul på foråret. Her kan temperaturen allerede i februar-marts måned snige sig op på 18-20 grader i dagtimerne.

Her finds små bjergbyer gemt mellem de mange pinjeskove. Her finder man den oprindelige kultur med landbrug, appelsin- og citruslunde og små torvepladser, hvor de lokale landmænd sælger deres varer.

Alicante er områdets største by. Byen ligger ved foden af Benacantil-klippen og højt hævet over havets overflade ligger den imponerende middelalderborg – Castillo de Santa Bárbara – byens største seværdighed. Den elegante havneby har meget at byde på – brede boulevarder, trendy fortovscaféer, gode shoppingmuligheder, et pulserende natteliv og et spændende havneområde med små barer og gode restauranter.

I området ligger adskillige gode golfbaner, og vi anbefaler at man prøver baner som Levante Golf Club, designet af Jack Nicklaus, Europa Tour kvalifikations banen Las Collinas og La Sella Golf, hvor Jose Maria Olazabal, har haft en heldig finger med i spillet på 9 af banens huller.

Der flyves direkte til Alicante fra Billund, København og Hamburg

Land Spanien
SprogSpansk
ValutaEuro

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.