Mallorca

Mallorca

Ting at lave

Det er ikke uden grund, at danskerne i mere end 50 år har valfartet til Mallorca.

Øen lokker nemlig med et mildt klima og 300 solskinsdage om året. Fra maj til oktober ligger temperaturen mellem 18-31 grader, men det er slet ikke usædvanligt at opleve lune temperaturer fra november til april, hvorfor der bestemt er alle mulige gode grunde til at aflægge øen et besøg uden for højsæsonen.

De fleste kommer til Mallorca for at nyde solen, strandene og havet, men Mallorca har meget andet at byde på. Rundt om på øen findes der nemlig bjerge, dramatiske klippelandskaber, vidunderlige appelsinlunde og masser af storslået natur. Der menes at være mere end 4 mio. mandel- og oliventræer på øen, og der findes knap noget smukkere syn, end når alle disse træer står i fuld blomst i det tidlige forår.

Og så har Mallorca efterhånden udvilket sig til lidt af et golfmekka. Der findes omkring 18 golfbaner på øen. Langt de fleste har en rigtig høj standard, og flere af banerne har tilmed åbent året rundt og byder på lækre fairways og rigtige greens, når frosten bider i vinterkolde Danmark.

Har man først en gang været på Mallorca vender man ofte tilbage igen og igen. Og det er der masser af gode grunde til.
Stå for eksempel tidligt op og spil en runde golf, inden det bliver alt for varmt. Nyd en god frokost i klubhuset og begiv dig så ud på opdagelse på den skønne ø.
Afstandene på Mallorca er ikke større end at man på en-dagsture kan komme vidt omkring. Tag på oplevelse i Palma de Mallorca, kør til den skønne bjergby Soller, eller besøg et af de maleriske fiskelejer på østkysten, som ligger som perler på en snor.

Land Spanien
SprogSpansk
ValutaEuro
Indbyggere (ca.)123.403
Areal (km2)3.604

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.