Cadiz

Cadiz

Ting at lave

Som de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien!

Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske storbyer, hvide landsbyer, bjerge, sletter, enorme og gyldne sandstrande, gastronomi, sherry, brandy, heste, flamenco, byfester og traditioner, historie – og selvfølgelig flotte hoteller samt spændende golfbaner!

Besøg de 3 historiske storbyer – Cadiz, Jerez og Sevilla.

Cadiz ligger fantastisk smukt på en halvø, mere eller mindre ude i Atlanterhavet! Cadiz blev grundlagt for mere end 3.000 år siden og er den ældste by i Vesteuropa – selv vikingerne kom forbi i 800 tallet og brugte havnen som base. Her er strand, masser af historie og især den gamle bydel byder på en utrolig atmosfære, med smalle gader, små cafeer og masser af restauranter med tapas og fisk!

Jerez er også gammel og historisk, med en flot bykerne. Dette er hjemstedet for hestesport, især dressur, og sherry! Og selvfølgelig er der små cafeer og restauranter, samt hyggelige byhoteller. Sevilla skal også nævnes, selv om byen ikke ligger i “Cadiz”. Denne prægtige by byder på historie, masser af historie, og kulturelle oplevelser. Livet i centrum skal prøves! Fodbold spiller de også!

Oplev også ruten i nord med de “hvide landsbyer”. Prøv byfesterne – nævnes skal karnevalet, hestevæddeløb på stranden i Sanlúcar de Barrameda og hestefestivalet i Jerez de la Frontera. Udforsk de 5 naturparker, herunder Donana Nationalpark. Se de lange, hvide strande langs hele Atlanterhavet, med perfekt vand og vind til windsurfing, samt mange hyggelige strandbyer med en egen livlig atmosfære!

Land Spanien
SprogSpansk
ValutaEuro
Indbyggere (ca.)1.2 mio.
Areal (km2)7.436
BESTIL NU!
Al Sur Apartments

Al Sur Apartments

Cadiz, Spanien
Bo 28 nætter i moderne lejligheder og spil 24 runder golf på La Estancia & Sancti Petri Hills. D ... Læs mere
22. januar - 19. februar 2019
Fra Billund - København er mulig
28 nætter - 24 runder golf
ingen kost - green2green guide
DKK 10.995
IBEROSTAR Autumn Golf Week

IBEROSTAR Autumn Golf Week

Cadiz, Spanien
Denne matchuge er populær! Nyd efteråret med dejlig golf, super hotel, masser af socialt samvær og s ... Læs mere
16. - 23. oktober 2018
Fra Billund
Keld Fogh Larsen & Claus Krogsgaard
Med Semi All Inclusive
DKK 9.495
BESTIL NU!
Iberostar Royal Andalus

Iberostar Royal Andalus

Cadiz, Spanien
Et flot resort direkte på stranden og med  adgang til 3 fantastiske 18 hullers golfbaner. Iberostar ... Læs mere
22. januar - 19. februar 2018
Fra Billund - København er mulig
28 nætter - 20 runder golf med trolley -
halvpension - green2green guide
DKK 14.895