Sydafrika

Sydafrika

Ting at lave

Green2green er specialister i at skræddersy drømmegolfrejser til Sydafrika – et land, der giver unikke muligheder for, at kombinere golfspil på fabelagtige baner, med uforglemmelige safariture, intenst storbyliv og overvældende naturoplevelser.

Med over 450 golfbaner har Sydafrika utvivlsomt gjort sit indpas i golfverdenen, og udviklet sig til et sandt paradis for golfspillere. I det storslåede land findes alt fra kuperede kystbaner og frodige parkbaner til baner anlagt midt inde i junglen, i hjertet af Afrikas dyreliv. Det sydafrikanske klima er yderst velegnet til golfspil; vejret er mildt, tørt og solrigt, og sommeren varer hele 7 måneder – fra oktober til april. Ved landets sydkyst mødes Atlanterhavet og Det indiske ocean, og ved Walker Bay, lidt uden for byen Hermanus, kan man fra juli til november se hvaler bevæge sig fra det ene ocean til det andet.

Sydafrika er en charmerende destination, der har det hele; alt fra velkendte vinregioner med formidable druer, unikke safarioplevelser og endeløst smukke nationalparker til majestætiske bjergkæder, enestående kystlinjer og spændende byer. Sydafrikas næststørste by, Cape Town, er en særligt populær golfdestination. Den multikulturelle by falder – til trods sin størrelse – naturligt ind i det bjergrige sydafrikanske landskab. Byen er udformet ved foden af Table Mountain, på dansk Taffelbjerget, der med sine imponerende 1086 meter, troner op bag byen. Fra bjergets flade top, som blandt andet kan nås med en svævebane, har man en fantastisk udsigt over Cape Town og byens naturskønne omgivelser. Cape Towns hyggelige marina og havnefront er også klart et besøg værd – det samme gælder det sceniske klippelandskab Cape Point, der ligger på spidsen af Kaphalvøen, syd for Cape Town.

I regionen Eastern Cape, der ligger øst for Cape Town, ligger det private naturreservat, Pumba, hvor der tilbydes ekstraordinære safarioplevelser. På Pumba Water Lodge møder luksus det vilde afrikanske landskab. Her bor man i stråtækte hytter, og spiser morgenmad med udkig til søen, hvor Afrikas vilde dyr drikker og bader. Længere nord på, på grænsen mellem Sydafrika og Mozambique, findes den gigantiske Kruger National Park, hvor man med stor succes kan kombinere golf og safari. Begge steder er der mulighed for at se The Big 5; løve, elefant, bøffel, leopard og næsehorn.

Garden Route er en kørerute, der strækker sig over 260 kilometer langs Sydafrikas sydøstlige kyst – fra Mossel Bay til Plettenberg Bay. Med mere end 25 golfbaner er ruten et sandt golfmekka. Nogle af Sydafrikas bedste golfbaner ligger på denne strækning, herunder signaturbanerne Pinnacle Point, Oubaai, Pezula og selvfølgelig banerne ved Fancourt, der er designet af den sydafrikanske golfspiller Gary Player. Den ene af disse baner, The Links, er gentagne gange blevet udnævnt til Sydafrikas bedste golfbane af golfmagasinet Golf Digest. Foruden en overflod af topklasse golfbaner, byder en tur gennem Garden Routes blomstrende landskab også på muligheden for, at opleve nogle af Sydafrikas uspolerede strande, blå laguner, og spektakulære bjergkæder.

Nedenstående findes tre forskellige forslag til rundrejser i Sydafrika, som kan bruges til inspiration. Kontakt os endelig – green2green vil meget gerne være behjælpelige med, at sammensætte en golfrejse til Sydafrika ud fra individuelle ønsker og interesser.

Land Sydafrika
SprogAfrikaans, Engelsk m.fl.
ValutaRand (Zar)
Indbyggere (ca.)44 mio
Areal (km2)1.219.912

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.