Hua Hin

Hua Hin

Ting at lave

Hua Hin har i mange år tiltrukket turister såvel som lokale thailændere, der ønsker en lille pause fra hektiske Bangkok – selv landets royale familie har siden begyndelsen af det 19. århundrede ferieret i Hua Hin. Byen ligger knap 3 timers kørsel sydvest for Bangkok, hvilket giver fremragende muligheder for, at kombinere et ophold i Hua Hin, med nogle dages storbyferie i Bangkok. Til trods for den korte afstand er der en verden til forskel fra Bangkok til Hua Hin, der byder på et roligere liv, en sundere luft, og et behageligere klima.

Golfmuligheder er der masser af i og omkring Hua Hin. De gamle, velkendte baner, såsom Royal Hua Hin, Lake View, Springfield og Palm Hills, er velbevarede, og mange af dem har med årene fået nye huller. Til dem skal nu tilføjes Black Mountain og Banyon. Black Mountain er særligt spektakulær og luksuriøs, da stedet er blevet bygget med det formål, at huse de kongelige.

I Hua Hin findes masser af liv; restauranter, barer og butikker – men livet er fortsat provinsielt, og på trods af et stadigt nybyggeri, er roen bevaret. Byen er fuld af farvestrålende markeder, hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer. De tre markeder; Hua Hin Night Market, der sælger thailandske specialiteter til langt ud på natten, Hua Hin Floating Market, der er et af de populære flydende markeder, og Cicada Market, hvor kunst er i højsædet, er bestemt et besøg værd.

Den 5 kilometer lange sandstrand, der året rundt ligger badet i solskin og palmer, er uden tvivl byens vigtigste varemærke. Det azurblå hav er friskt, og virker dejligt nedkølende i den subtropiske varme. Bag byen troner en majestætisk bjergkæde sig op, og skulle man have lyst til, at udforske den thailandske natur, så ligger den vidunderlige nationalpark, Sam Roi Yot, kun 45 kilometer syd for Hua Hin. Derudover ligger en af landets mange Buddha-statuer ved foden af et bjerg i vandkanten ved Wat Khao Takiab, der også er kendt som abebjerget. På toppen af bjerget ligger et tempel, hvorfra man sammen med aberne kan nyde en panoramisk udsigt over Hua Hin Bay.

Land Thailand
SprogThai
ValutaBaht
Indbyggere (ca.)65.360.096 mio.
Areal (km2)514.000

Der er desværre ingen hoteller at vise for denne destination.

Hua Hin Golf Villa

Hua Hin Golf Villa

Hua Hin, Thailand
Hua Hin Golf Villa er et dejligt hotel, blot 7 minutters kørsel fra den nærmeste golfbane. Her kan m ... Læs mere
København, Aalborg, Billund
Morgenmad - 12 runder golf
Fra 20.995