Tyskland

Tyskland

Ting at lave

Vores nabo i syd kender vi meget til og har vi ikke været på ophold der, så har de fleste benyttet sig af de udstrakte motorveje på vejen til Holland/Belgien, Østrig/Schweiz eller de varmere himmelstrøg.

Tyskland byder dog på mangfoldige oplevelser, historisk, kulturelt, musikalsk, sportsligt. Tysk øl er heller ikke at foragte.
Og der findes faktisk utroligt mange flotte golfbaner, både i nord, syd, øst og vest. Siden Bernhard Langer har der dog ikke været så mange golfstjerner på himlen, men Martin Kaymer er der!

Vi har valgt at tilbyde 5 kør-selv oplevelser til særdeles fornuftige priser. Alle ligger i området fra Hamburg til Berlin og dermed i rimelig køreafstand fra grænsen til Jylland eller færgeforbindelserne fra Sjælland.

Det nye Arosa Scharmützelsee ved Berlin er stærkt anbefalet af alle magasiner og aviser. Vi tilbyder dog også Schloss Fleesensee, Treudelberg og Schloss Lüdersburg. Alle er helt i top kvalitetsmæssigt, og Lüdersburg åbnede i 2009 nye værelser og ny Wellness afdeling.

Land Tyskland
SprogTysk
ValutaEuro
Indbyggere (ca.)81.7 mio
Areal (km2)357.021
Gut Kaden Classic

Gut Kaden Classic

Tyskland
Gut Kaden og Nordtyskland venter på dig! Resortet ligger lige over en 1 times kørsel syd for den dan ... Læs mere
25. til 28. september 2022
3 overnatninger
Team green2green
Halvpension
DKK 3.795