USA

USA

Ting at lave

USA er mulighedernes land. Kun fantasien sætter grænser.

Man kan få mange dage til at gå på landets golfbaner, som er blandt verdens bedste! USA byder dog også på et hav af andre aktiviteter.

Nedenfor kan du ved at klikke på blå tekst, komme videre til yderligere information og hotelmuligheder mm. De forskellige hoteller og baner er tænkt som inspirationskilder og kan sammensættes på et utal af måder.

Ønsker du selv at klare ophold og/eller golf, kan vi naturligvis hjælpe med reservation af blot fly og bil.
Vi kan oftest tilbyde mere attraktive priser, end hvis du går direkte til fly- eller bilselskab. Mange er heller ikke klar over, at det ikke koster mere at flyve ud til en by og hjem fra en anden – f.eks. ud til San Francisco og hjem fra Los Angles. Mulighederne er mange – spørg os.

I Californien kan golf spillet suppleres med en tur op ad Highway 1, et besøg i Yosemite eller en af de andre national parker. Eller hvad med et par nætter i pragtfulde San Francisco med mulighed for at besøge den berømte fængselsø Alcatraz? Golf og natur kan også kombineres med f.eks. vinsmagning. Nord for San Francisco og øst på, i Sonoma og Napa Valley og omkring delstatshovedstaden Sacramento findes et hav af golfbaner og vingårde.

Floridas strande kan nydes stort set året rundt. Man kan besøge Kennedy Space Center, svømme med delfiner, prøve Big Game Fishing eller nyde en drink på Hemmingways bar i Key West. Og Universal Studios og Sea World findes f.eks. i både Florida og Californien.

 

Land USA
SprogEngelsk
ValutaAmerikanske Dollar
Indbyggere (ca.)324 mio.
Areal (km2)9.826.675

Der er desværre ingen matchture eller golfskoler til denne destination.