Prøv noget nyt – Marokko, Polen, Canada, eller Grækenland?

Som nogen af jer nok har bemærket har vi fået ny hjemmeside, og med den en masse nye destinationer. Derfor har vi her samlet et lille overblik med gode grunde til at besøge Marokko, Polen, Canada, eller Grækenland i år! Har du lyst til at prøve noget nyt i 2017 så læs videre!

Marokko

Marokko er en drømme destination for mange golfelskere! Landet er mangfoldigt, fyldt med majestætiske paladser, lækker mad, fantastiske landskaber, prisbelønnede golfbanerne og luksuriøse resorts!

Marokkos natur byder på alt fra tætte skove til ørken og bjerglandskaber, hvilket betyder at de fleste baner har fantastiske udsigter, som i sig selv er et besøg værd. Dog er banerne også af en virkeligt flot standard. Resortsene er luksuriøse, og er sammenlignelige med det man finder i Dubai. Dog er priserne endnu ikke nået niveauet i Dubai, fordi Marokkos turisme industri blev hårdere ramt af finanskrisen, og vil derfor for mange være at foretrække!

Hvis du er til strand skal du tage til Agadir området, som er en moderne havne- og turistby. Er du mere til by skal du naturligvis opleve det fortryllende Marrakesh!


Polen

Polen er en mindre kendt destination når det kommer til golf, men byder på store overraskelser for dem der tør! Banerne er af høj kvalitet, særligt i Pommern, hvor de hoteller vi benytter ligger. Blandt andet bruger vi Sierra Golf og Sandvalley Golf, som opfylder alle verdensstandarder.

Du skal vælge Polen, hvis du vil være før alle andre, og har lyst til en mere moderne oplevelse, med mulighed for by- og kulturoplevelser. Det er også muligt med en bilferie, måske med et stop eller to undervejs, hvis man vil kombinere oplevelsen med andre baner!

 


Grækenland

Grækenland er ligesom Polen ikke særligt kendt som golfrejsedestination, og der findes da også kun få baner i landet. De baner der er, er dog af høj kvalitet! Banerne blev opført af en række hotelejere, som gik sammen for at bygge eksklusive golfklubber, til dem der rejser efter andet end badestrande!

Du skal vælge Grækenland, hvis du allerede har prøvet de mere traditionelle golfdestinationer, såsom Spanien og Portugal, men stadigt gerne vil have solgaranti! Grækenland er også oplagt, hvis I rejser både golfspillere og ikke-golfspillere sammen, og gerne vil kombinere rejsen med sightseeing, badestrande og drinks ved poolen.


Canada

Canada er den tredjestørste golfnation i verden, og behøver næsten ikke nærmere introduktion. Det er et absolut must at spille golf i Canada mindst én gang. Rejsen dertil er ofte lidt dyrere, men byder også på en oplevelse for livet!

Baner såsom Big Sky Golf Course, Fairmount Chateau Whistler og Valley Course ved Bear Mountain er alle meget veldesignede, med flotte udsigter og forrygende flow I spillet.

 

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler synspunkterne fra deres forfattere, og ikke nødvendigvis synspunkter af internetportalen Roadie. Undgå venligst fornærmelser og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel.

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Op