Var det noget med en runde ægte links golf?

I september og oktober 2017, flyver vi direkte fra Midtjyllands lufthavn i Karup til Dundee på Skotlands østkyst. Flyvningerne foregår i samarbejde med DAT og vi flyver med i en ATR’er med plads til 50 golfspillere.

Skotland er golfsportens fødested og berømt for links-golf samt selvfølgelig whisky. Dundee ligger i Carnoustie Country på Skotlands østkyst, “tæt” på Danmark, og midt i mellem det meget berømte og omtalte St. Andrews og Aberdeen.

I 2018 skal The Open igen spilles på Carnoustie Championship Course, en af de “store” links baner. Området har mange golfbaner, og nævnes kan linksbanerne Montrose, Panmure, Monifieth, Arbroath og de 2 andre links-baner ved Carnoustie, samt spændende hede/park/links-baner som Forfar, Downfield og Scotscraig. Der er mange flere!

Vi tilbyder rejser med 3, 4 og 6 nætters ophold til individuelle, grupper samt pro’er, og alle førnævnte golfbaner kan spilles.
Der er mulighed for faste pakkerejser, deltagelse i matchture eller individuelt tilpassede rejser.

Se hoteller i Aberdeen, Skotland her

Se hoteller i Dundee, Skotland her

Se hoteller i St. Andrews, Skotland her

Læs mere om Skotland her

Matchture til Skotland i efteråret

Montrose Open Championship
12. – 16. september 2017

Her har du muligheden for, at komme med på vores åbningsmatchtur til Skotland med direkte fly fra Karup!

Læs mere her!


green2green Dundee City Classic
27. september – 01. oktober 2017

Grib chancen og tilmeld dig denne matchtur med ophold i centrum af Dundee, Skotlands fjerde største by!

Læs mere her!


Dunhill Links Championship
7. – 10. oktober 2017

Afslut din golfsæson af med green2green husproerne Bo Pugholm & Nicolaj Grinsted og oplev Alfred Dunhill Links på første paket!

Læs mere her!


Carnoustie Links Classic
10. – 14. oktober 2017

Vi har arrangeret den perfekte afslutning på din golfsæson, vi besøger Carnoustie tæt ved Dundee i Skotland på denne spændende matchtur!

Læs mere her!

Skriv et svar

Bemærk: Kommentarer på webstedet afspejler synspunkterne fra deres forfattere, og ikke nødvendigvis synspunkter af internetportalen Roadie. Undgå venligst fornærmelser og vulgære udtryk. Vi forbeholder os ret til at slette enhver kommentar uden varsel.

Din mailadresse bliver ikke offentliggjort. Påkrævede felter er markeret med *

*
*

Op