Generelt

En enestående golfoplevelse – 4 lande, 4 golfbaner, 5 dage – et uforglemmeligt eventyr i eget privatfly! Afrejse 13. august og hjemrejse 17. august 2021.

Med en vis stolthed præsenterer vi et Cruise – i luften – ikke på vandet. Vi vil tillade os at kalde det en nærmest “revolutionerende” ferieform, hvor tiden til oplevelser er maksimeret, og landevejen og færger er skiftet ud med et privatfly, der følger os på hele rejsen.

Denne jomfru AirCruise skal bringe os til 3 “øriger” og 1 land, hvor Dannebrog faldt ned fra himlen. Der venter historie, natur, gastronomi, charmerende hoteller, aldeles fremragende golfbaner og HYGGE.

Første destination er Åland – Finland
Ålandsøerne ligger mellem Sverige og Finland, og øerne har siden 1921 været en selvstyrende del af Finland. Men 94% af de 30.000 indbyggere har det officielle sprog, svensk, som modersmål. Der er ca. 6.500 øer, hvor de største forbindes via broer, dæmninger og færger. Landbrug, fiskeri og turisme er hovederhvervene. Mariehamn er den charmerende “hovedstad” og her skal vi bo – en kæmpe oplevelse!

Anden destination er Tallinn – Estland
De Baltiske lande har altid haft en tæt forbindelse til Danmark. Det gælder i særdeleshed Estland, hvor Dannebrog kom flyvende fra himlen. Tallinn, ved den nordlige kyst mod Finland, er med sine 434.000 indbyggere hovedstaden i Estland. Tallinn er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer, med brostensgader, middelaldermur, smukke bygninger og høje spir. Her ser vi kombinationen af middelalder, nutidig futuristisk arkitektur samt minder fra Sovjet-regimet. Der er nok tid til en kold øl på en cafe på en af de mange torve.

Tredje destination er Gotland – Sverige
Næste stop er Sveriges største ø, beliggende 90km øst for fastlandet og med 57.000 fastboende indbyggere. Det er her svenskerne holder ferie og det er en perle! Ca. 40% af Gotland er dækket af skov og der findes et utal af naturreservater. Kysterne og naturen er grobund for enestående fauna, blomster og græs, sommerfugle og insekter , og både store og små fossile dyr. Den største by, Visby, stammer også fra Middelalderen, med små gader og en lang bymur. Det emmer af romantik.

Fjerde destination er Bornholm – Danmark
Nu vender vi tilbage til Danmark! Solskinsøen Bornholm er dog ikke helt som andre steder i kongeriget – oplev her skove, enge, moser, sandstrande, vandfald og masser af granitklipper, det hele er ret enestående. Rønne med 14.000 indbyggere er øens største by, og romantikken blomstrer blandt brosten, bindingsværk og gårdhaver. Vi bor dog i skønne Sandvig, og det er en værdig afslutning på vores AirCruise!

Hjemrejsen til København
Man kan følge gruppen til København sidst på afrejsedagen. Man kan også forlænge opholdet med yderligere dage, og flyve hjem til fastlandet med en af DATs mange afgange til København eller Billund og Aalborg. Vi arrangerer gerne et forlænget ophold til en fornuftig pris.

AirCruise til Østersøens Perler har plads til 23 deltagere og 1 rejseleder.

Flyrejsen

Flyrejsen er med privatfly fra DAT. De præcise flytider bekræftes snarest.
Tilladt bagage er 15 kg. kuffert, 15 kg. golfbag og håndbagage.
Husk mulighed for forlængelse af opholdet på Bornholm

 

Hotellet

Hotell Arkipelag på Åland ****
Arkipelag ligger i centrum af "hovedstaden" Mariehamn ved havnen, Østerhamnen. Hotellets beliggenhed er storslået, med havudsigt fra mange af de 86 værelser. I august vil den nærliggende lystbådehavn helt sikkert tiltrække, men der er også hyggeligt omkring stedets swimmingpool og de udendørs sidearealer. Alle værelser er moderne og har alle balkon, mod hav eller by. Middagen på ankomstdagen er i hotellets flotte restaurant. 

 


Hotel L'embitu i Tallinn ****
Et nyt ikonisk luksushotel i hjertet af Tallinns centrum mindre end 1km fra den charmerende gamle bydel. Hotellet har 125 lyse og meget rummelige værelser. I Restaurant ROOF serveres morgenmad og middag med en imponerende udsigt over Tallinn. Wine & Tapas Cellar i den historisk renoverede del af hotellet er et fantastisk sted at afslutte din dag med et fremragende udvalg af vine. Her er du tæt på begivenhederne i centrum, men du kan også trække dig tilbage og nyde udsigten over Tallinn fra tagterrassen. Måske Dannebrog falder ned fra himmelen et sted? Måske de ømme muskler skal plejes, det er også muligt i det store spaområde. Vi spiser middag her.

 


Scandic Visby ***
Vi bor i Visby, på det gule Scandic Visby, med 214 værelser. Hotellet er afslappet svensk, ligger tæt ved vandet og i gåafstand fra centrum af byen. Der er fri adgang til fitnesscenter, en stor udendørs swimmingpool, jacuzzi samt sauna og afslapningsområde. Alle værelser er pæne, nydelige og indrettet i Skandinavisk stil. I Visbys charmerende gader kan vi nyde de mange restauranter, cafeer og den skønne svenske sommeridyl.


The Falcon Hotel på Bornholm ****
The Falcon Hotel ligger i Sandvig omgivet af rå natur. Udsynet til Østersøen er uforstyrret, både når den viser tænder og er blikstille. The Falcon hotel udgør i dag en charmerende del af bybilledet i Sandvig sammen med specialbutikker, cafeer og restauranter. De 100 år gamle historiske bygninger er drevet af de energiske værter Mette og Martin, der siden overtagelsen i 2020 har renoveret de 30 værelser og forvandlet stedet. Omgivet af klippeudspring, vilde urter og vindskæve træer ligger Garden House og Guest House, hvor vi bliver indkvarteret med udsigt til klippehaven. Morgenmaden nydes i Main House restaurant. I Darwins Nest knitrer ilden oftest i ovnen. Kolde drinks kan nydes i Savanna Lounge med fuld havudsigt. Middagen spises i den gamle glassal Beluga Ballroom. Stort set alt er redesignet med sjove påfund og sjældne dyr. Stilen er colonial chic. eller som et intenst møde mellem Karen Blixen og Indiana Jones. Vi spiser middag her.

 

 

Golf

Skandinavian og de nordlige lande har mange smukke og unikke golfbaner at byde på. Men på verdensplan har vi ikke helt slået igennem. Vores skjulte perler, der gemmer sig under radararen er helt igennem unikke, og de vil forbløffe selv den mest golfkritiske baneentusiast. Vores AirCruise tager dig med på et eventyr til disse gemte perler. Til golfbaner, der normalt ikke er tilgængelige, med mindre du VIRKELIG brænder for en lang køretur, et par færgeovergange og/eller et par indenrigsflyvninger.

Ålands Golfklubb

De første perler findes på Åland. Slottsbanan strækker sig langs Slottssundet. Og med sin parklignende stil og storslåede udsigt over det middelalderlige Kastelholms slot, er banen så smuk som få. Søger man en lidt større spiludfordring, er Kungsbanan den rigtige. Her findes flere åbne huller i et skiftende naturskønt og kuperet skovmiljø. Vi når desværre kun at spille Slottsbanan.

Visby Golfklubb

Denne 18-hullers mesterskabsbane, grundlagt i 1958, er senest redesignet af den tidligere Ryder Cup spiller Pierre Fulke samt Adam Mednickson. Banen holder høj international klasse! Dette er en bane, hvor du nemt husker alle 18 huller, både på grund af den fantastisk smukke beliggenhed, og på grund af hullernes egen stil og karakter. Første 9 er meget forskellige fra de sidste 9 - fra en rå kystbane til en mere flamboyant skov- og parkbane, der peaker på det spektakulære 16. hul! Der er en grund til, at Visby golf er højt rangeret. Svensk Golf rangerede banen i 2020 til at den bedste i Sverige og Golf Digest vurderer banen til at være den 3. bedste i Norden.

Estonian Golf & Country Club

Estonian Golf & Country Club er fra 2005. Klubben og banen ligger i et naturskønt område, ca. 30 km øst for Tallinn. Her finder man en flot 9 hullers bane, Stone Course, samt en 18-hullers mesterskabsbane, Sea Course. The Sea Course er en rigtig mesterskabsbane, med huller, der løber gennem skovområder, nogle løber langs Jägala floden og andre igen helt ude ved havet.  Golfbanen finder man på Golf World Magazine’s top-100 liste over Europas bedste golfbaner.

Nordbornholms Golf

De meget attraktive og karakteristiske Rø golfbaner på Nordbornholm består af to 18-hullers sløjfer, Old Course og New Course. Begge baner er usædvanligt smukke og som en smuk oase midt i det varierede lynglandskab. Den "gamle/ Old" bane byder pa klipper, små søer, skove og vandløb, mens den "nye/ New" skifter mellem skove, åbne landskaber og helt ned til havet. Golfbanerne er privatejet med Old Course administreret af Nordbornholms GK og New Course af Gudhjem GK. Vi skal spille Old Course.

Transport

Transport mellem lufthavne, hoteller og golfbaner.

Turleder

Team green2green

Pakken indeholder

 • Flyrejsen København – Mariehamn, Mariehamn - Tallinn, Tallinn - Visby, Visby - Rønne, Rønne - København (direkte privatfly)
 • 15 kg. kuffert, 15 kg. golfbag og håndbagage
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse (Enkeltværelse mod tillæg)
 • Morgenmad alle dage
 • 1 frokost Åland
 • 3 middage på Åland, i Tallinn og på Bornholm - drikkevarer for egen regning
 • 1 runde golf på Ålands Golfklubb (Slottsbanan)
 • 1 runde golf på Estonian Golf & Country Club
 • 1 runde golf på Visby Golfklubb
 • 1 runde golf på Nordbornholms Golfklub (Old Course)
 • Alle transfer mellem lufthavne, hoteller og golfbaner
 • Match og turledelse, indlagte turneringer og præmier mm.

Pris per person: DKK 14.895

Rejseplanen

Dagsprogram

Dag 1: København til Åland
Vores rejse starter med kurs mod Åland - det finske ørige midt mellem Sverige og Finland.
Afrejse fra Kastrup/CPH direkte til Mariehamn.
Efter ankomst transport til Ålands Golfklubb, hvor Slottsbanan venter, som første runde golf.
Efter spil er der herlig lunch i golfklubben og efterfølgende tilbage til Mariehamn.
Vi overnatter på det skønne Arkipelag hotel. Der er her middag inkluderet og der skulle også være tid til opdagelser i de små gader.

Dag 2: Åland til Tallinn
Efter morgenmaden køres der til lufthavnen, hvor vores fly venter. Herfra går turen direkte til Tallinn i Estland.
Vores bagage transporteres direkte til hotellet og vi kører ud på eventyr til Estonian Golf & Country Club. Det er tid til anden runde golf. Efter spillet, og måske en øl, køres der retur til Tallinn.
Vi spiser middag på vores hotel L'embitu og der skulle også gerne være tid til at opleve den nærliggende gamle bydel.

Dag 3: Tallinn til Gotland
Morgenmad, en kort køretur til lufthavnen, og flyet sætter kursen mod Gotland.
Efter ankomst kører vi en kort tur med bussen langs kysten til den enestående Visby Golfklubb. Mange vil sige, at den tredje runde golf her er turens golfmæssige højdepunkt. Det må vi vurdere over en øl efter spillet.
Vi overnatter på Scandic Visby. Den sene eftermiddagen og aftenen er "fri" til at udforske byens seværdigheder og gastronomiske scene.

Dag 4: Gotland til Bornholm
Vi vender tilbage til Danmark og solskinsøen Bornholm.
Efter ankomst til Rønne lufthavn køres bagagen til hotellet og vi vender næsen mod sidste runde golf på herlige Nordbornholms Golfklub. Vi er på den nordlige side af øen og efter spillet kører vi mod Allinge-Sandvig, hvor det fornemme The Falcon Hotel venter os, med en storslået udsigt til Østersøen. Den rolige atmosfære er en perfekt ramme for et pust og en reflektering over de seneste dages eventyr. Vi afslutter turen med en middag og lidt ros til de bedste spillre.

Dag 5: Bornholm til København
Vores sidste flyvning til København er først sidst på eftermiddagen. Det giver mulighed for egne udflugter eller måske en sidste runde golf for de ivrige.
Der er, som tidligere nævnt, mulighed for at "stå af" på Bornholm og bruge en eller flere nætter på den dejlige ø. Vi hjælper gerne med en forlængelse - hotel, udflugt, golf, returflyet.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige