Generelt

Deltag i vores spændende matchtur til det enestående Alcaidesa resort – med ALL INCLUSIVE.
Udformet som en mindre landsby ligger Aldiana Alcaidesa Golf Resort på en grøn bjergside og cirka 1½ times kørsel fra Sevilla lufthavn.
De 2 Alcaidesa golfbaner ligger ved fordøren og udsigten til Middelhavet og Gibraltar er intet mindre end eksotisk!
Team green2green står klar med en uge, der gerne skulle byde på afslapning, dejlig sol, godt hotel, lækker mad, kolde drinks, flotte golfbaner og fremragende golfspil!
Det kan næsten ikke blive bedre.

 

Flyrejsen

Direkte fra Billund med danske DAT

Udrejse tirsdag 23. marts 2021 Billund til Sevilla 08.00 / 12.00
Hjemrejse tirsdag 30. marts 2021 Sevilla til Billund 12.35 / 16.40

På vores golffly må der medbringes 15KG kuffert, 15KG golfbag og 8KG håndbagage.
Spørg til pris fra København direkte til Malaga.

Hotellet

Med en placering kun et stenkast fra havet og en afstand på knap 800 meter til stedets egne golfbaner, har det andalusiske Aldiana Alcaidesa Golf Resort en optimal beliggenhed, og en fantastisk charme!

Hotelværelserne er store og rummelige, og har alle minibar, safetybox, kabel-tv, aircondition, balkon eller terrasse mm.
Opholdet er med ALL INCLUSIVE, og både måltider og drikkevarer kan indtages over alt på resortet.

Der findes flere restauranter at vælge imellem og den gastronomiske oplevelse skulle være i top. Desuden er der dejlig bar, strandbar og eget diskotek! Kedeligt er stedet ikke!

Golfbanerne

Ugens 5 runder golfspil er på det nærliggende Alcaidesa Links og der bydes på 2 udfordrende 18 hullers baner - Links og Heathland.
Links er designet af Peter Alliss og Clive Clark. Banen løber langs Middelhavet og giver en imponerende udsigt til Gibraltar. Hullerne er udfordrende og til dels kuperet.

Den mere kuperede Heathland bane er designet af Dave Thomas og ligger inde i landet, tilbagetrukket fra kysten.
Træningsfaciliteterne er desuden flotte, med plads til 72 spillere, og tæt ved klubhuset.

Til golfbanerne hører nemlig et selvstændigt og dejligt klubhus, med veludstyret proshop, dejlig restaurant og bar, samt omklædningsfaciliteter.

Golf

Ugens golfspil ledes af green2green´s matchleder. Der bliver mulighed for forskellige matchformer - individuelt, par, hold, piger, drenge.
Der skal selvfølgelig kåres en "mester" og der er præmier til de bedste / heldige!

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og Aldiana Alcaidesa Golf Resort - og shuttleservice mellem resort og golfbaner.

Ekstra

På fridagen arrangeres der udflugt til Gibraltar - eller ekstra golf på nærliggende golfbaner efter ønske. Og de nærliggende golfbaner er der mange af - Sotogrande, som området også benævnes er stedet for topgolf - nævnes kan Valderrama, La Reserva, Sotogrande, San Roque og Almenara.

Turleder

Torben Vind

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund-Sevilla-Billund
  • Transport af golfbag og kuffert
  • Ophold 7 nætter Aldiana Alcaidesa Golf Resort i dobbeltværelse
  • ALL INCLUSIVE
  • 5 runder golf på Alcaidesa Links og Heathland
  • Golfuge - matcher, ledelse, præmier mm.
  • Bustransport fra/til Sevilla lufthavn

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Cadiz

CadizSom de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere