Generelt

Start din golfsæson med PGA Pro Thomas Dam Nilsson fra Ishøj Golf i det sydlige Spanien, med ophold og golf på det fantastiske Montecastillo Golf Resort.
Der er undervisning i alle spillets facetter, samt spil på banen med Thomas, hvor du får tips og tricks til at forbedre dit spil.

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT fra Billund & Primera Air fra København

Udrejse tirsdag 20. februar 2018 Billund til Sevilla 08:00 - 11:15
Hjemrejse tirsdag 27. februar 2018 Sevilla til Billund 12:15 - 15:30

Eller fra København således:

Udrejse tirsdag 20. februar 2018 København til Malaga 06:30 - 10:15
Hjemrejse tirsdag 27. februar 2018 Malaga til København 2045- 00:25

Hotellet

Dette 5 stjernede karismatiske resort har, som nævnt, en attraktiv beliggenhed i forhold til både golfbane, nærliggende byer og seværdigheder. Indretningen er flot spansk og oser af charme. De 208 værelser (der findes også Villas) ligger dels med Golf View og dels Standard View. Alle værelser har balkon og selvskrevne moderne faciliteter, herunder frit internet.

Restauranten El Lagar og baren Ricardo´s er for nylig totalrenoverede og begge har en charmerende atmosfære og dejlig hygge. Maden har høj standard.
Opholdet på denne rejse er med Semi All Inclusive - morgenmad, middage og drikkevarer fra 17:00 til 23:00.

Golfbanerne

Golfspillet er på berømte Montecastillo Barcelo Golf! Banen er designet af selveste Jack Nicklaus og har tidligere lagt græs til Volvo Masters, lige som Valderrama! Det er høj kvalitet, udfordringer og skøn natur! Der er selvstændigt klubhus med lille proshop, restaurant til grupper, omklædningsfaciliteter og gode træningsfaciliteter.

Transport

Der er bustransport i mellem lufthavn og Montecastillo Golf Resort

Ekstra

På fridagen vil der være mulighed for en kulturel udflugt eller en ekstra runde golf.

Turleder

Thomas Dam Nilsson

Pakken indeholder

  • Flyrejsen fra Billund eller København til Malaga/Sevilla
  • Transport af golfbag & kuffert
  • 7 nætter i dobbeltværelse i Standard Room
  • Semi All Inclusive
  • Træning inklusiv rangebolde med PGA Pro Thomas Dam Nilsson
  • Fri internet
  • 5 runder golf på Montecastillo Barcelo Golf
  • Transfer til og fra hotellet

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Cadiz

Som de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere