Generelt

Oplev dette 5-stjernede, flotte golfresort på en spændende matchtur i det sydlige Spanien. Fairplay Golf & Spa Resort ligger i en af de mest eftertragtede områder i Europa, i hjertet af Provincia de Cadiz. Et idylisk resort der tilbyder gæsterne en unik oplevelse midt i den flotte natur. Stedet er oplagt til afslapning i eksklusive omgivelser!

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 3. marts 2020 Billund til Sevilla 08.00/ 12.00
Hjemrejse tirsdag 10. marts 2020 Sevilla til Billund 12.35/ 16.40

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotellet er indrettet i en klassisk andalusisk stil og har i alt 134 værelser. Hotellet har desuden tre restauranter, udendørs pool, 3 tennisbaner, fitnesscenter og spa. Fra hotellet er der kun en times kørsel til Cadiz centrum og 33km til stranden.

Golfbanerne

Resortet har sin egen golfbane, der er designet af Baron Paul Rolin. Banen har 18 huller og flotte udsigter over La Laguna og naturreservatet Arcornocales Natural Park. Der er desuden også gode trænings faciliteter.

Golf

Der arrangeres 5 runder golf i løbet af ugen. Der spilles forskellige matchformer og de populære matchledere sørger for startlister, resultater og hyggelig stemning.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotel.

Ekstra

Fridagen kan nydes på egen hånd, med ekstra golf eller udflugt - mod tillæg.
Vi foreslår en tur til Vejer de la Frontera, som er en fantastisk spansk by med hvide huse der snor sig gennem de smalle gader.
Udsigten fra de mange restauranter er helt enestående og en god frokost kan nydes i flere timer.

Turleder

Ole M Petersen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund
  • Transport af golfbag
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension
  • Drikkevarer, vin, vand, øl til aftensmaden
  • 5 runder golf inklusive trolley
  • 1 indgang til Spa
  • Bustransport
  • Matcher, præmier, matchledelse
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Cadiz

CadizSom de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere