Generelt

Kom med til Bulgarien til det skønne fem-stjernede Lighthouse Golf Resort på et All-Inclusive ophold. Vi byder på en fantastisk oplevelse med hele tre gode golfbaner, alle indenfor 6km afstand.

Omgivelserne langs Bulgariens klippekyst er enestående og både resortet og golfbanerne udnytter deres beliggenhed over Sortehavet for en helt unik udsigt.

Flyrejsen

Udrejse lørdag 6. april 2019 København - Varna 15:00 - 18:50
Hjemrejse lørdag 13. april 2019 Varna - Stockholm - København 10:00 - 12:00 / 12:50 - 14:00

Hotellet

På Lighthouse Golf & Spa Resort indlogeres man i et af de 168 rummelige dobbeltværelser, der er elegant indrettet i lyse farver. Hotellet har høj standard og værelserne rummer alle moderne faciliteter, herunder minibar, tv, WiFi og balkon eller terrasse med en attraktiv udsigt over golfbanen. Mod et mindre tillæg kan man få værelser med udsigt til Sortehavet.

En overdådig spa- og wellness afdeling er tilgængelig for resortets gæster – med blandt andet sauna, dampbad, jacuzzi og tyrkisk bad. På resortet findes adskillige barer og restauranter, herunder restaurant Alexandra, hvor morgenmad og middage bliver serveret.
Dette ophold er med All Inclusive, så man kan frit nyde de gastronomiske oplevelser resortet har at tilbyde.

Sortehavet ligger knap 6 kilometer eller knap 10 minutters kørsel fra resortet – og der tilbydes gratis transferservice til en privat strand. Indenfor resortet findes et mindre supermarked, diverse småbutikker, fitnesscenter, tennisbaner, et utal af andre sportsfaciliteter samt både indendørs- og udendørs pool.

Golfbanerne

Lighthouse Golf Course:

En dejlig 18 huls Links bane, designet af Ian Woosnam, beliggende lige udenfor resortet. Lighthouse banen byder på udfordringer for både begyndere og øvede golfspillere, og ligger samtidig i ét med et flot naturområde.

BlackSeaRama:

En relativ flad 18 huls bane der ligger ud til Sortehavet og nyder en flot udsigt 200m over havets overflade. Banen er designet af Gary Player, og byder på golfspil i høj klasse, hvor den tætte havvind og udsigten gør spillet ekstra interessant.

Thracian Cliffs:

Thracian Cliff er en fantastisk 18 huls bane der ligger blandt Sortehavets klippekyst. Her finder man varieret golfspil i et meget varieret terrain. Banen er designet af Gary Player, og er kendt som en af Sortehavskystens bedste golfbaner. Den helt unikke udsigt på Thracian Cliffs er et af kendetegnene på banen og gør den til noget helt specielt.

Golf

5 runder golf i alt

 • 3x Lighthouse inkl. trolley
 • 1x BlackSeaRama inkl. trolley
 • 1x Thracian Cliffs inkl. buggy

Transport

Der er arrangeret bustransfer mellem lufthavn og hotel, samt hotel og golfbanerne.

Ekstra

I Balchik kan man finde nogle af Bulgariens kulturseværdigheder. Oprindeligt grundlagt af grækerne for 2600 år siden byder byen på fæstningsværker helt fra oldtiden og på Balchik Palads, hvor man kan finde en flot botanisk have. Balchik ligger 5km/15min kørsel fra Lighthouse.

Turleder

Ole M. Petersen

Pakken indeholder

 • Flyrejsen København - Varna - København
  • Hjemrejse via Stockholm
 • Transport af golfbag 15 kg, kuffert 15 kg, håndbagage 6 kg
 • Transfer fra/til lufthavn, resort og golfbaner
 • 7 nætter i dobbeltværelse med udsigt til golfbanen
 • All Inclusive
 • Adgang til resortets spa-faciliteter
 • 5 runder golf
  • 3x Lighthouse inkl. trolley
  • 1x BlackSeaRama inkl. trolley
  • 1x Thracian Cliffs inkl. buggy
 • Matchledelse, turneringer, overraskelser, præmier mm.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Bulgarien

BulgarienRejs til Bulgariens naturskønne Sortehavskyst, og vær blandt de første til at opleve en af Europas nyeste og mest afslappende golfdestinationer! Balkan-halvøens største land, Bulgarien, spås af gode grunde en storslået fremtid som golfdestination. Til trods for, at det imponerende land er en af Europas hurtigst voksende feriedestinationer, er Sortehavets signatur golfkyst, naturreservatet Cape Kaliakra, Læs mere