Generelt

Tag på denne spændende golfrejse til Campo Real, blot 30 min. kørsel nord for Lissabon.
Adam Stevenson som er turleder er til dagligt golftræner I Hals Golfklub, og er desuden en af vores faste ansatte i Portugal og Spanien i vinterhalvåret.

Flyrejsen

Flyrejsen er med Great Dane Airlines

Udrejse søndag 27. september 2020 Aalborg til Lissabon 07:00 - 10:25
Hjemrejse søndag 4. oktober 2020 Lissabon til Aalborg 11:25 - 14:50

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotellet har 151 værelser indrettet i en klassisk stil og alle har balkon eller terrasse. Alle de nødvendige moderne faciliteter til et godt ophold er selvfølgelig tilstede!
Hotellet byder desuden på både tennisbane, fitnesscenter, spa-afdeling samt indendørs og udendørs pool. Omkring hotellet ligger også flere vingårde, der kan besøges på fridagen, hvis ikke golfbanen frister igen.

Golfbanerne

Den fantastiske CampoReal bane er designet af Donald Steel, og ligger i idylliske omgivelser med vingårde så langt øjet rækker. Banen har 18 huller, hvor det første udgør en strategisk udfordring. Herefter møder spilleren flere vandudfordringer, for slutteligt at møde 2 par 5 huller, der virkeligt tester spillerens driver.

Transport

Der er fælles bustransport til og fra hotellet.

Ekstra

På fridagen er det muligt at besøge Portugals hovedstad Lissabon! Byen ligger 51 km fra Campo Real og er afgjort et besøg værd! Lissabon har et væld af spændende attraktioner, blandt andet Belem-tårnet, St. George slottet eller de danske sporvogne i bymidten.
Ønsker man at bruge dagen på golf kan der arrangeres en runde på nærliggende Royal ObidosPraia del Rey eller West Cliffs. West Cliffs åbnede i juni 2017 en spritny bane, designet af Pete Dye. West Cliffs er storslået, med udsigter over Atlanterhavet!

Turleder

Team green2green

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Aalborg - Lissabon - Aalborg
  • Transport af golfbag & kuffert
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension med 1 glas øl/vin til middagene
  • 5 runder golf på Campo Real
  • Træning med rangebolde
  • Turneringer, matchledelse, præmier, mm.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Lissabon

LissabonLissabon er intet mindre end et golf paradis! Ud over Lissabon dækker området over Estoril, Cascais og Sintra stik vest for byen samt Costa da Caparica og Sesimbra syd for Lissabon (Også kendt som Costa Azul). Fra man lander i Lissabon er der aldrig mere end 45 minutters kørsel til nogen af disse dejlige steder. Om Læs mere

Portugal

PortugalDette er et aldeles pragtfuldt golfland og her er vi gode – synes vi selv. Vi benytter os også af rutefly til Lissabon, Oporto samt Faro og her kan man i princippet selv vælge afrejsedag, afrejsetidspunkt og antal dage. Vi flyver både fra København, Billund, Aalborg og Hamburg. Læs meget mere om hoteller og golfbaner Læs mere