Generelt

Tag på denne spændende matchtur med direkte fly fra Aalborg & København til Campo Real, blot 30 minutters kørsel nord for Lissabon.
Vor matchleder står klar til at byde velkommen til en forrygende uge i det skønne Portugal.

Flyrejsen

Flyrejsen fra Aalborg er med Great Dane Airlines

Udrejse fredag 1. oktober 2021 Aalborg til Lissabon 13:50 - 16:30
Hjemrejse fredag 8. oktober 2020 Lissabon til Aalborg 17:30 - 22:00

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Flyrejsen fra København er med TAP

Udrejse fredag 1. oktober 2021 CPH til Lissabon 12:50 - 15:40
Hjemrejse fredag 8. oktober 2020 Lissabon til CPH 18:15 - 22:55

Tilladt bagage er 20kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Hotellet har 151 værelser indrettet i en klassisk stil og alle har balkon eller terrasse. Alle de nødvendige moderne faciliteter til et godt ophold er selvfølgelig tilstede!
Hotellet byder desuden på både tennisbane, fitnesscenter, spa-afdeling samt indendørs og udendørs pool. Omkring hotellet ligger også flere vingårde, der kan besøges på fridagen, hvis ikke golfbanen frister igen.

Golfbanerne

Den fantastiske CampoReal bane er designet af Donald Steel, og ligger i idylliske omgivelser med vingårde så langt øjet rækker. Banen har 18 huller, hvor det første udgør en strategisk udfordring. Herefter møder spilleren flere vandudfordringer, for slutteligt at møde 2 par 5 huller, der virkeligt tester spillerens driver.

Transport

Der er fælles bustransport til og fra hotellet.

Ekstra

På fridagen er det muligt at besøge Portugals hovedstad Lissabon! Byen ligger 51 km fra Campo Real og er afgjort et besøg værd! Lissabon har et væld af spændende attraktioner, blandt andet Belem-tårnet, St. George slottet eller de danske sporvogne i bymidten.
Ønsker man at bruge dagen på golf kan der arrangeres en runde på nærliggende Royal ObidosPraia del Rey eller West Cliffs.

Turleder

Ole M Pedersen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen København/Aalborg - Lissabon - København/Aalborg
  • Transport af golfbag & kuffert
  • 7 nætter i dobbeltværelse
  • Halvpension med 1 glas øl/vin til middagene
  • 5 runder golf på Campo Real
  • Trolley til de 5 runder golf
  • Turneringer, matchledelse, præmier, mm.

Pris per person: DKK 9.995

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Lissabon

LissabonLissabon er intet mindre end et golf paradis! Ud over Lissabon dækker området over Estoril, Cascais og Sintra stik vest for byen samt Costa da Caparica og Sesimbra syd for Lissabon (Også kendt som Costa Azul). Fra man lander i Lissabon er der aldrig mere end 45 minutters kørsel til nogen af disse dejlige steder. Om Læs mere

Portugal

PortugalDette er et aldeles pragtfuldt golfland og her er vi gode – synes vi selv. Vi benytter os også af rutefly til Lissabon, Oporto samt Faro og her kan man i princippet selv vælge afrejsedag, afrejsetidspunkt og antal dage. Vi flyver både fra København, Billund, Aalborg og Hamburg. Læs meget mere om hoteller og golfbaner Læs mere