Generelt

Tag med Jens Meto, Steven Chad & Derek Chad til Iberostar Royal Andalus i provinsen Cadiz, Sydspanien.
Denne kombination af matchtur og golfskole er den perfekte sæsonstart på 2019!

På denne hyggelige tur bor vi på det firestjernede hotel Iberostar Royal Andalus.
Hotellet har 413 værelser, som er indrettet med inspiration fra Middelhavets mange farvenuancer.
Alle værelser har egne balkoner eller terrasser, med udsigt til haven, swimmingpool og eller Atlanterhavet.
Opholdet er med semi all inclusive. Hotellets restaurant er en oplevelse i sig selv og vil uden tvivl være med til, at skabe rammen om en hyggelig uge.
Golf spilles på de to Real Club Novo Sancti Petri baner. Banerne ligger ved siden af resortet og klubhuset er i gå afstand.
Der vil derudover være undervisning i alle spillets facetter.
Turen er åben for alle og er derfor ikke blot forbeholdt Aarhus Golf Clubs medlemmer.

 

Flyrejsen

Flyrejsen er med DAT

Udrejse tirsdag 19. marts 2019 Aalborg til Sevilla 08.00/ 12:00
Hjemrejse tirsdag 26. marts 2019 Sevilla til Aalborg 12.35/ 16.40
Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

Iberostar Royal Andalus ligger i byen Novo Sancti Petri, i området Chiclana de la Frontera, ikke langt fra byen Cadiz. Der er under 1 times kørsel til Jerez lufthavn og 1½ times kørsel til Sevilla lufthavn.Dette flotte 4 stjernede resort har direkte udsigt og adgang til den skønne La Barrosa strand med 10 km klitter og hvidt sand. Ikke langt fra hotellet findes et indkøbscenter, og byen Novo Sancti Petri byder også på lidt “liv”, selv i lavsæsonen. De 2 Real Novo Sancti Petri golfbaner er i gåafstand.

Resortet er flot og blev renoveret i 2017. Det har mange fremragende faciliteter. De 413 værelser er moderne indrettet og har forskellig størrelse samt udsigt til have og strand. Der er flere restauranter, barer og endvidere både indendørs og udendørs pool, fitness center og spa. I området findes stort tennisanlæg, rideskole og mulighed for leje af cykler mm.

Golfbanerne

Golf spilles på de 2 Real Novo Sancti Petri baner, der er ejet af Iberostar kæden. Banerne ligger ved siden af resortet og klubhuset er i gå afstand, ca. 300 meter fra hoveddøren. Banerne er de første designet af Severiano Ballesteros. De er flade, men med masser af pinje træer er der udfordringer nok for en hver golfspiller. Enkelte huller ligger direkte ud til Atlanterhavet. Træningsfaciliteterne er store, med mulighed både for det korte, lange og finurlige spil. Klubhuset har flot proshop, dejlig restaurant og bar – og selvfølgelig omklædningsfaciliteter, udlejning af trolleys, buggies og opbevaringsmulighed for golfudstyr – mod en lille symbolsk betaling. I området findes flere golfbaner af god kvalitet – nævnes skal i sær Montenmedio.

Golf

Udover træningen vil der også være en løbende match.
Der spilles to "prøverunder", som ikke tæller til den samlede turnering.
Turneringen eller "matchen" vil være ugens sidste tre runder og her spiller vi en individuel stableford turnering.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Sevilla lufthavn og hotel.

Turleder

Jens Meto, Steven & Derek Chad

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Aalborg - Sevilla - Aalborg
  • Transport af bagage - kuffert, golfbag mm
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • SEMI ALL INCLUSIVE
  • 5 runder golf - med trolley - på Real Novo Sancti Petri A+B
  • Træning ved Jens Meto, Steven Chad & Derek Chad inklusiv rangebolde
  • Alle transfers
  • Matcher med præmier
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Cadiz

CadizSom de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere