Generelt

PGA Pro Søren Jensen fra Mollerup Golf Club inviterer til matchtur & golfskole i det solrige Cadiz område.

På denne golfskole bor vi på det moderne golf resort Barcelo Costa Ballena.

Tæt ved Atlanterhavet og smukke sandstrande og med 27 hullers golfbane i baghaven, er Barcelo Costa Ballena et ideelt hjem under ugen.
Hotellet er netop renoveret og fremstår derfor utrolig flot. Alle værelserne har udsigt til golfbanen og sydvest vendt terrasse / balkon. Der er selvfølgelig restaurant, bar og spa!

Costa Ballena Ocean Course er især kendt for sine fantastiske træningsfaciliteter. De er af mange anerkendt som nogle af Europas bedste. Golfbanen får også ros. Den har i mange år har været vært for kvalifikationsskolen til Europa Touren.

Flyrejsen

Flyrejsen er med danske DAT

Udrejse tirsdag 31. marts 2020 Billund til Sevilla 08.00 / 12:00
Hjemrejse tirsdag 7. april 2020 Sevilla til Billund 12.35 / 16:40

Tilladt bagage er 15kg kuffert, 15kg golfbag og 8 kg håndbagage.

Hotellet

På denne hyggelige tur bor vi på det firestjernede hotel Barcelo Costa Ballena, der ligger kun 250m fra golfbanen Costa Ballena Ocean Golf.

Hotellet har 228 værelser, og har netop gennemgået en større renovering i 2018.
Opholdet er med halvpension (morgenmad & aftensmad). Hotellets restaurant er en oplevelse i sig selv og vil uden tvivl være med til at skabe rammen om en hyggelig uge.
Hotellet er også udstyret med fitness, spa og wellness, hvor man kan finde fuld afslapning efter en runde golf.

Golfbanerne

Nærliggende Costa Ballena Ocean Golf Club er designet af Olazabal og kan spilles af både begyndere og scratch spillere. Banen er forholdsvis flad og har enkelte flotte huller ud til kysten.
Udover de 27 huller – der har været vært for Europa Tourens kvalifikationsturnering siden 2005 – findes en overraskende god 9 huls par 3 bane, der absolut bør spilles.

Træningsfaciliteterne er helt i top.

Golf

Golf spilles på Costa Ballena Ocean Course.
De tre sløjfer ligger ved siden af resortet og klubhuset er i gå afstand.

Transport

Der er arrangeret transfer mellem lufthavn og hotel.

Ekstra

Tæt ved resort og golfbane findes den hyggelige by Rota, med havnemiljø, små lokale barer og restauranter – kort sagt uberørt spansk livsstil!
Prøv også færgen til Cadiz og oplev denne spændende storby. Der er også masser af natur – anlagte smukke parker og haver – og mulighed for at ride, eller spille tennis.

Turleder

Søren Jensen

Pakken indeholder

  • Flyrejsen Billund - Sevilla - Billund med DAT
  • 7 nætters ophold i delt dobbeltværelse
  • Halvpension (morgenmad & aftensmad)
  • 3x adgang til SPA
  • 5 runder golf på Costa Ballena Ocean Golf
  • Træning ved PGA Pro Søren Jensen inklusiv rangebolde
  • Matcher med præmier
  • Transfer til og fra lufthavnen.
Denne tur er desværre udsolgt og kan derfor ikke bestilles.

Cadiz

CadizSom de første nogensinde påbegyndte green2green i september 2013 direkte flyvninger fra Billund til Sevilla, hvilket giver adgang til dette særdeles spændende hjørne af Spanien! Provincia de Cadiz er en del af regionen Andalusien, og ligger faktisk også på Costa de la Luz (Lysets kyst). Provincia de Cadiz byder på et utal af oplevelser! Historiske Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere