Generelt

Tag med på denne matchtur hvor vi besøger det centrale Costa del Sol, stedet hvor hele det spanske golfeventyr startede i 80’erne.

Lidt syd for Marbella finder vi Hotel Sol Marbella Estepona – Atalaya Park som har været med helt fra starten. Igennem årene har rigtig mange skandinaviske golfspillere besøgt stedet og de to golfbaner Old – og New Course.

Hotellet har igennem vinteren 2017/2018 gennemgået en omfattende renovering og fremstår nu i tip-top stand med respekt for den original andalusiske charme og stemning som stedet altid har haft.

Der er plads til 24 golfspillere.

Flyrejsen

Flyrejsen er med Norwegian:

Udrejse lørdag 30. marts  2019 København til Malaga 10:55/ 14:35
Hjemrejse lørdag 6. april 2019 Malaga til København 10.15/ 14:00

Tilladt bagage er 20 kg kuffert, 20 kg golfbag og 10 kg håndbagage.

Hotellet

Sol Marbella Estepona – Atalaya Park, som det nu hedder, ligger på kysten lidt vest for Marbella og det meget populære havnemiljø i Puerto Banus, hvor der er masser af “liv”. Hotellet er, som nævnt, meget populært og det har “gammel” charme og hygge. Den enestående beliggenhed direkte ved stranden er tillokkende og et stort plus.

Der er mange nu renoverede værelser. De er flotte, lyse og med moderne faciliteter. Standard værelset “Sol Room” har udsigt mod land, have og bjerge. Mod et tillæg kan man opgraderer til “Sol Room Sea View”, superior eller flere typer suiter.

Her er 2 restauranter, Snack Bar, Pool Club og 2 indendørs lounge bare – dertil store åbne arealer, haver, 3 udendørs bassiner, tennisbaner mm. Der er noget for en hver smag.

 

Hotellet ligger kun få hundrede meter fra  de flotte spanske middelhavsstrande. I de mange omkringliggende småbyer kan man opleve den unikke spanske kultur og få nogle gastronomiske oplevelser samtidig.

Golfbanerne

Golfbanerne Atalaya Old og Atalaya New “hører til” hotellet og ligger ikke langt væk. Banerne har patina og er et sted, hvor mange især har deltaget i golfskoler.

Old Course er en klassisk, “gammel” bane på Costa del Sol og den har mesterskabslængde. New Course er kortere og lidt mere kuperet. Hver især er de en god udfordring for øvede og mindre øvede golfspillere.

Der er et glimrende tilhørende klubhus med god stemning, mindre proshop, bar, restaurant og dertil gode træningsfaciliteter.

Golf

Ugen byder på 5 golfrunder 3 x Old Course og 2 x New Course.

Der arrangeres flere dage med spændende turneringer. Der spilles i en/to rækker afhængig af deltagerantal og matchform. Matcherne kan være - par - hold - individuelt. Man spiller altid egen bold alle 18 huller.

Der reguleres ikke handicaps i løbet af ugen. Starttider og holdsammensætning oplyses af matchlederen på resortet og selvfølgelig er der præmier til de bedste.

Transport

Der er fælles bustransport mellem Malaga lufthavn og Hotel Sol Marbellla Estepona - Atalaya Park

Ekstra

Der vil i løbet af ugen blive arrangeret en udflugt eller golf på andre baner - mod tillæg.

Turleder

Team green2green

Pakken indeholder

  • Flyrejsen København-Malaga-København
  • Transport af kuffert 20Kg, golfbag 20KG og håndbagage 10KG
  • 7 nætters ophold i dobbeltværelse
  • Halvpension - morgenmad og middag
  • 5 x golf, 3 x Atalaya Old- og 2 x Atalaya New Course.
  • Bustransfer fra/til Malaga lufthavn
  • Kyndig matchledelse, turneringer, præmier mm.

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Costa del Sol

Costa del SolCosta del Sol i den sydlige del af Spanien har i mange år været et yndet rejsemål for danske golfspillere. Og for mange har dette været deres første smag på golf i udlandet. Costa del Sol er en del af regionen Andalucien, der byder på kulturbyer, som Ronda, Granada og Sevilla, sandstrande langs den snoede Læs mere

Spanien

SpanienSpanien er så meget mere end grisefest og sangria! Som de fleste golfspillere ved, byder Spanien på pragtfulde golfbaner samt hoteller af høj standard og med god beliggenhed. Læs meget mere om vores hoteller og golfbaner på Costa del Sol, Costa Brava, Costa de la Luz, Costa Blanca, Provincia de Cadiz og Mallorca.Læs mere