Generelt

Der er noget guddommeligt over Costa Navarino. Intet mindre. Resortet er omgivet af velduftende haver og olivenlunde og den slående smukke 360-grader panorama udsigt over dalene og det Ægæiske Hav tager pusten fra jer. Costa Navarino er det eneste golfresort på halvøen Peloponnes og resortet har sat en ære i bæredygtighed og bevaring af de stolte græske traditioner. Der er derfor en enorm respekt for de naturlige omgivelser og med en respekt og seriøs tilgang til privatliv vil I være i fløjlsbløde hænder på Grækenlands bedste resort.

Det er en lang rejse at komme tværs over de græske guders Peloponnes og vi har derfor kombineret turen med et par dage i Athen. Vi skal her opleve civilisationens vugge og smage på det bedste fra det græske køkken.

Med udsigt til mild forårssol, to fantastiske hoteller, store kulturelle oplevelser og enestående golfbaner kan det næste ikke blive bedre!

Flyrejsen

Flyrejsen er med KLM via Amsterdam til Athen.

Fra København

Udrejse 7. maj 2022 København-Amsterdam-Athen 09:25 - 10:50 / 12:20 - 16:35
Hjemrejse 15. maj 2022 Athen-Amsterdam-København 17:20 - 19:55 / 21:05 - 22:30

Fra Billund

Udrejse 7. maj 2022 Billund-Amsterdam-Athen 10:05 - 11:15 / 12:20 - 16:35
Hjemrejse 15. maj 2022 Athen-Amsterdam-Billund 17:20 - 19:55 / 21:35 - 22:45

Fra Aalborg

Udrejse 7. maj 2022 Aalborg-Amsterdam-Athen 10:10 - 11:30 / 12:20 - 16:35
Hjemrejse 15. maj 2022 Athen-Amsterdam-Aalborg 17:20 - 19:55 / 21:10 - 22:30

Tilladt bagage er 23KG kuffert, 23KG golfbag og 8KG håndbagage. Tilladt bagage er betinget af medlemskab af KLM Flying Blue bonussystem.

Hotellet

Crowne Plaza Athens City Centre
De første to nætter bor vi i Athen midtby. Med en god beliggenhed er der rig mulighed for, at udforske civilationens fødested og de mange historiske attraktioner i Athen.
Crowne Plaza tilbyder førsteklasses faciliteter og har blandt udendørs swimmingpool, fitnesscenter, sauna og en skøn restaurant.

Costa Navarino - Westin Hotellet
På denne matchtur bor vi på Westin-hotellet som er 5-stjernet. Westin Costa Navarino er et resort af rigtig høj klasse, hvor der er en rigtig skøn og afslappet stemning. Der findes en mængde forskellige restauranter på området, som tilbyder alt lige fra italiensk til japansk mad, og også lokale lækkerier, på den populære restaurant Moria.
Hotellet har et spa-anlæg indrettet efter Anazoe, som er behandlinger, der bygger på urtidens visdom og moderne videnskab. Der findes selvfølgelig også en indendørs pool, til dem som ikke vil masseres og indsmøres i olivenolier. For den, der stadig er frisk efter dagens golfspil, er her et Sport & Entertainment Center, med en række forskellige aktiviteter. Hvorfor ikke afslutte dagen med tennis, squash, bowling eller en cykeltur til den skønne Voidokilia strand?

Golfbanerne

The Bay Course
The Bay Course er designet af Robert Trent Jones Jr. Banen ligger fantastisk smukt med havudsigt på de fleste huller. The Bay Course er lidt kortere og kan opleves som lidt mere teknisk. Den belønner for det meste den, som forbereder sit spil godt. Flere af teestederne på banen er hævet hvilket giver smuk udsigt til både Navarino-bugten og det bjergrige landskab, som omkranser den hyggelige bugt. Et af de smukkeste huller på runden er uden tvivl hul 4. Et kort par 4-hul som spilles med bugten og den lille by, Pylos, som smukt bagtæppe.

The Dunes Course
The Dunes Course ligger op til Westin hotellet og designet af den tidligere Ryder Cup-kaptajn og dobbelte vinder af US Masters, Bernhard Langer. Banen er naturligt udlagt i den græske natur med oliven- og citrustræer. Flere huller går langs en lille flod, som snor sig gennem landskabet og nærheden af havet er mærkbar. Der er mange fantastiske golfhuller, men signaturhullet er uden tvivl hul 2. Panoramaudsigten fra tee ned mod havet gør dette par 4 hul til noget helt specielt. Der findes fem par 5-huller og fem par 3 huller, hvilket giver god variation under runden.

Golf

Ugens 4 runder golf styres af turleder Ole Grauting. De oplyser starttider og holdsammensætninger på resortet. Der spilles flere forskellige matchformer - par, hold, individuelt. Der reguleres ikke handicaps i ugens løb. Og selvfølgelig er der præmier til de bedste! Husk, at der er træningsbolde til hver spilledag.
Bemærk - der kan tilkøbes en ekstra runde golf, hvis lysten er der.

Transport

Der er fælles transport fra/til Athen lufthavn og hotellerne. Der er også fælles transport under udflugten i Athen.

Ekstra

Ugen byder også på denne oplevelse:
Dagsudflugt i Athen den 8. maj med bus og lokal guide.
Turen tager os rundt i byen og vi skal se nogle af byens og ikke mindst landets mange historiske monumenter. Dette bliver en historiefortælling, som beriger os den græske historie og mytologi. Vi besøger bl.a. Parthenon, Athena Nike templet og det berømte Acropolis Museum.

 

Turleder

Turleder Ole Grauting

Pakken indeholder

 • Flyrejsen København, Billund, eller Aalborg via Amsterdam til Athen med KLM
 • Transport af kuffert og golfbag - ved medlemskab af KLM Flying Blue
 • 2 nætters ophold i delt dobbeltværelse på Crowne Plaza i Athen med morgenmad (7. - 9. maj)
 • 6 nætters ophold i delt dobbeltværelse på Westin Costa Navarino med morgenmad (9. - 15. maj)
 • 5 middage med drikkevarer på resortets restauranter (På Costa Navarino)
 • 1 runde golf på Costa Navarino Dunes
 • 1 runde golf på Costa Navarino Bay
 • 1 runde golf på Costa Navarino Hills West
 • 1 runde golf på Costa Navarino Hills East
 • Træningsbolde hver spilledag samt buggy til runderne
 • 1 x adgang til Thalasso Spa per person og fri adgang til Westin Fitness Center inkl. indendørs pool mm.
 • Heldags udflugt i Athen- med bus, rundvisning, guide - uden mad og drikke.
 • Alle transfers inkluderet
 • Match og tur-ledelse, indlagte turneringer og præmier

 

Pris per person: DKK 16.495

 

 • Bemærk - der skal ved afrejse betales turistskat på €4  per værelse / per dag
 • Mulighed for ekstra runde golf på "fridagen"  - The Dunes Course den 12. maj. Pris DKK 950 per person (valgfrit)

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Grækenland

GrækenlandGrækenland er et godt bud for dig der har prøvet de mere kendte golfdestinationer, og godt kunne tænke dig noget andet! Grækenland er ikke særligt kendt som golfdestination, men med Costa Navarino har man virkelig skabt omtale i golfverdenen. Der findes kun få baner i landet, men Costa Navarino er dog af højeste kvalitet! Her Læs mere