Generelt

Velkommen til Race to Dubai matchtur 2021!

Dubai er mulighedernes by. Det er byen med storhedsvanvid, og stor – større – størst ses overalt, samt jo mere guld og bling-bling, jo bedre. Byen er groft sagt delt i to bydele: Deira; det gamle Dubai og Bur Dubai; det nye Dubai – adskilt af byens flod, Dubai Creek.

Vores klassiske matchtur har til dette års udgave fået en opgradering i kvalitet, hvad angår både golfbaner og indkvartering. Vi har lyttet til de mange tilbagemeldinger fra sidste udgave af matchturen i 2019 og kan derfor præsentere denne enestående opgradering af turen.
Vi skal på turen bo på Grand Hyatt, der ligger tæt på “downtown”, hvor Burj Khalifa, verdens højeste bygning, står med sine imponerende 828 meter.
Området omkring Burj Khalifa er hjertet af Dubai. Her er flere attraktioner såsom The Fountain, en kæmpe sø hvor du kan få en sejltur, men som mest af alt er kendt for sit springvandsshow med vandstråler på op til 150 meter, der danser i takt til lys og musik. Det kan med fordel ses om aftenen, hvis man ønsker at bevæge sig rundt i området.

Dubai Mall, verdens største indkøbscenter med ikke mindre end 1.200 butikker findes også her. Dubai Mall består af bydele inddelt i temaer og er et absolut must see. Her finder du bl.a. ørkenområdet, hvor der handles i små lokale boder og guldgaden, hvor du kun kommer, hvis prisen ikke betyder noget. Derudover er der stjernehimmel, vandfald, et kæmpe akvarium, en indendørs forlystelsespark, en slikbutik så stor at børn i alle aldre bliver imponerede, og en skøjtebane.

Grand Hyatt hotellet er et større hotel med hele tre udendørs poolområder. Hotellet byder på et større udvalg af restauranter, men vi har udvalgt én restaurant, hvor vi har daglig aftensmad inkluderet.
Der er gratis shuttle service fra hotellet til strandområdet La Mer Beach. Men er du mere til poolområdet efter en lang dag på golfbanen, er der heldigvis masser af plads. Der er poolrestaurant med servicering ved det store poolområde. Der er gode liggestole, hvorfra du kan bestille kolde forfriskninger.

Rejsen gennemføres ved minimum 11 deltagere og 1 rejseleder.

Flyrejsen

Flyrejsen er med Emirates:

Udrejse 17. nov 2021 København - Dubai 14:20 – 23:45
Hjemrejse 24. nov 2021 Dubai - København 08:20 – 12:20

Tilladt bagage er 30 kg total (golfbag & kuffert)
Derudover 8 kg håndbagage.

Kontakt os gerne for mulighederne for tilslutning fra Aalborg.

Golf

Vi har sammensat en pakke med to karakteristiske Dubai baner. Her er der især lagt vægt på afstanden til hotellet, således I kan få mest ud af jeres tid i Dubai. Desuden har vi forsøgt at sammensætte en pakke med baner af højeste kaliber, som vi garanterer er en fornøjelse for golfspillere på alle niveauer.

Dubai Creek Golf & Yacht Club

Dubai Creek blev etableret tilbage i 1993, før alle højhusene blev bygget og dengang Dubai stadig bare var en “lille fiskerby”. Golfbanen har et utal af gange været vært for Dubai Desert Classic, men de seneste år er det ikke blevet til store mesterskaber. Det ændre dog ikke på at det stadig er en imponerende oplevelse af spille direkte ved Dubai Creek.
Selve golfbanen ligger tæt ved centrum og det vil man også bemærke når man spiller hullerne, som ligger ud til Creek’en. Storbyens mange oplevelser, såsom vandsport danner kulisse for en smuk baggrund, der også byder på Dubai’s skyline. Selve afslutningen op mod det ikoniske klubhus er mindeværdig og en oplevelse man sent glemmer.

Dubai Hills

Dubai Hills åbnede i 2018 og er den nyeste golfbane i Dubai. Golfbanen er designet af Gary Johnston og ligger kun 15 min. fra Downtown Dubai. Fra flere huller er der udsigt til det ikoniske Burj Khalifa og med mere end 80 bunkers, fyldt med det fineste marmorsand fra Oman, har Gary skabt en sandt mesterværk af en golfbane i ægte ørkenstil. Glæd jer til en storslået oplevelse.

 

Transport

Følgende transport er inkluderet:
Transport mellem lufthavn og hotel
Transport mellem hotel og golfbaner

Turleder

PGA pro Rasmus Rolighed

Pakken indeholder

 • Flyrejsen fra København til Dubai med Emirates
 • Transport af golfbag & kuffert
 • 7 nætters ophold i dobbeltværelser med "club access"
 • Halvpension (aftensmad skal indtages mellem 18 og 20)
 • 2 runder golf på Dubai Hills
 • 1 runde golf på Dubai Creek
 • 1 runde golf på Emirates Faldo
 • Buggy og rangebolde inkluderet til alle runder
 • Adgang til DP World Tour Championship - Finalen på Europatourens Race 2 Dubai
 • Match og turledelse, indlagte turneringer og præmier mm.
 • Alle transfers

Pris per person: DKK 17.995

Fradrag for ikke-golfspillere: DKK 3.500

Bestilling

Vælg udrejsedato i kalenderen.

I dag
Valgte
Ledige
Ikke ledige

Dubai

DubaiDe Forenede Arabiske Emirater (UAE) opstod i 1972 som en paraply for 7 selvstændige Emirater. Abu Dhabi er det største og styrende af Emiraterne. Dubai er den næststørste. Flere Emirater er stærkt konservative, nogle har sågar ingen olieproduktion. Rigdommen flyder, men turismen er en stor indtægtskilde. Dubai har i mange år været kendt som det Læs mere